Urmeaza sa te casatoresti? Nu face aceste greseli

Fiecare persoana isi doreste sa aiba nunta la care viseaza. Astfel, este aleasa o anumita locatie pentru petrecerea de nunta, o anumita biserica pentru cununia religioasa etc. Toate deciziile legate de nunta sunt luate in functie de cum isi imagineaza mirii ca trebuie sa arate nunta lor. Insa este in regula sa tineti cont si de cei care vor participa la evenimentul vostru. Daca urmeaza sa te casatoresti, incearca sa eviti anumite greseli care ii vor face pe invitati sa se simta inconfortabil.

Urmeaza sa te casatoresti? Nu face aceste greseli

Incearca sa alegi o locatie la care sa poata invitatii sa ajunga cu usurinta. Nu ii pune sa mearga, incaltati in pantofi si imbracati elegant, prin pietre, pe un drum prafuit, sa urce dealuri etc. pentru a ajunge la locatia in care va avea loc petrecerea de nunta, ori pentru a ajunge la biserica. Da, este ideal sa organizezi nunta pe care o visezi, insa fa in asa fel incat sa nu uiti si de invitati.

Urmeaza sa te casatoresti? Nu face aceste greseli

The Independent

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este cazarea invitatilor. Daca unii dintre ei vin de la o distanta mare si nu au cum sa ajunga la eveniment in ziua in care are loc, deci este necesar sa vina cu o zi inainte, ai grija unde ii cazezi. Ar fi ideal daca nu ar fi obligati sa investeasca o anumita suma de bani si in cazare, avand in vedere ca vor cheltu oricum bani si pentru tinuta de la nunta, dar si pentru darul pe care urmeaza sa vi-l ofere. Iar daca va fi nevoie de cazare pentru unii invitati, atunci tineti cont si de conditiile in care vor sta. Nu alegeti un loc ieftin (daca voi veti suporta cheltuielile) in care, probabil, nu puteti sta mai mult de cinci secunde fara a incepe sa va temeti de cele pe care le vedeti pe acolo.

CITESTE SI: Ce faci daca cineva spune lucruri neplacute despre nunta ta?

CITESTE SI: Iti inviti parintii vitregi la nunta?

Un alt lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este faptul ca nu trebuie sa ii obligati sa plateasca pentru bautura servita la nunta. Chiar daca este optionala, iar restaurantul nu va pune la dipozitie si optiunea de a le servi invitatilor suc, apa sau diverse bauturi alcoolice, cel mai indicat este ca mirii sa fie cei care suporta cheltuielile. Este mult mai bine sa procedeze astfel, decat sa ii puna pe invitati sa plateasca si pentru ceea ce beau.

Urmeaza sa te casatoresti? Nu face aceste greseli

Cosmopolitan

Daca viitorii miri nu vor tine cont de lucrurile de mai sus, atunci cu siguranta ii vor face pe invitati sa se simta obligati sa scoata din buzunare mai multi bani decat isi pot permite. Plus ca ii vor pune in situatii incomode, ceea ce poate duce la aparitia unor tensiuni intre ei. Cel mai bine ar fi sa se gaseasca o modalitate prin care fiecare parte sa fie multumita si fericita la finalul evenimentului.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce greseli sa nu faci daca urmeaza sa te casatoresti, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment