Urari pentru mireasa de la parinti

A venit ziua cea mare. Fiica voastra se va casatori. Bineinteles ca aveti emotii, la fel ca ea. Daca nu stiti ce cuvinte sa ii adresati cu o astfel de ocazie, mai jos gasiti urari pentru mireasa de la parinti. Sper sa va inspire si sa va fie de ajutor.

Cateva urari pentru mireasa de la parinti

1. Va doresc sa aveti o viata frumoasa impreuna, plina de iubire si fericire.

2. Ziua nuntii va trece, insa fericirea si iubirea voastra vor ramane.

3. Sper ca viata voastra impreuna sa fie la fel de frumoasa ca iubirea pe care v-o purtati.

Urari pentru mireasa de la parinti

Urari pentru mireasa de la parinti

4. Ma bucur ca pot fi alaturi de tine in ziua aceasta. Sa va vad impreuna este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi. Cel mai frumos cadou pe care vi-l pot oferi eu este aceasta urare: sa aveti o viata lunga impreuna si sa va iubiti la fel de mult ca acum, sau poate chiar mai mult.

5. Parca ieri te-am tinut pentru prima data in brate, parca ieri ai mers pentru prima data la gradinita, la scoala. Acum a venit momentul sa iti intemeiezi o familie. Sunt sigur/a ca veti avea o familie frumoasa, veti fi parinti buni si veti creste cei mai fericiti copii.

6. Va doresc sa fiti fericit impreuna. Stiu nu numai ca iubirea voastra va fi eterna, dar si ca veti fi un exemplu pentru toti ceilalti. Le veti arata ca dragostea exista, ca poate fi tare frumoasa si ca se poate sa ai o familie frumoasa si fericita.

7. Felicitari pentru iubirea care va leaga, pentru devotament, pentru tot ce ati realizat impreuna. Stiu ca veti avea o casnicie fericita si nu uitati ca in cele mai grele momente va aveti unul pe altul. De asemenea, impartiti si fiecare secunda de fericire. Toate lucrurile acestea va vor uni.

8. Va asteapta o calatorie frumaosa impreuna. Sper ca am fost un exemplu bun pentru tine, iar tu la randul tau vei fi un exemplu bun pentru copiii pe care ii veti avea. Nu uita ca noi suntem parintii tai si intotdeauna iti vom fi alaturi cu un sfat, o imbratisare sau orice ai nevoie.

9. Ne bucuram foarte mult sa va vedem intemeind o familie. Suntem foarte fericiti ca acum suntem alaturi de voi si luam parte la aceasta bucurie. Sper sa va iubiti mereu la fel de mult, sa va intelegeti, sa va respectati si sa puneti bazele unei familii ce va fi un exemplu pentru noi toti.

Urari pentru mireasa de la parinti

Urari pentru mireasa de la parinti

10. Nunta este un eveniment care se termina cat ai clipi. Insa casnicia va tine o viata. Va doresc tot binele din lume, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti o viata presarata cu multe momente frumoase, fericite si linistite. Ne bucuram ca suntem alaturi de voi in aceasta zi atat de importanta.

11. Ma rog ca Dumenzeu sa va ghideze pasii in aceasta aventura in care ati pornit impreuna. Stiu ca veti intemeia o familie grozava impreuna.

Aceastea au fost cateva urari pentru mireasa de la parinti din care te poti inspira. Si iniante de a incheia materialul te invit si pe pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment