Urari pentru luna de miere

Nunta cuplului s-a terminat, acum urmeaza sa inceapa un nou capitol in viata lor in calitate de sot si sotie. Dar, pana atunci, vor pleca in luna de miere. Apoi se vor intoarce la viata de zi cu zi. Iata cateva urari pentru luna de miere pentru fericitul cuplu recent casatorit, in cazul in care vrei sa le transmiti un mesaj, dar nu prea iti gasesti cuvintele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari pentru luna de miere

1. Luna de miere este de… miere. Va bucurati de iubrea care va leaga, de faptul ca ati devenit sot si sotie si incercati sa uitati de restul lumii. Sper sa va bucurati din plin de luna de miere, sa va intoarceti la fel de indragostiti, optimisti si pregatiti pentru noul capitol din viata voastra care abia a inceput.

2. Cu siguranta locul frumos in care va veti petrece luna de miere va deveni si mai frumos datorita prezentei voastre. Sa va tienti de mana in timp ce va plimbati pe malul marii sau aveti parte de unele aventuri. Sa va faceti amintiri frumoase pe care le veti povesti mai tarziu copiilor, nepotilor. Sa aveti grija de voi si de relatia voastra frumoasa. Distractie placuta!

Urari pentru luna de miere

Urari pentru luna de miere

3. Sper ca prima voastra vacanta in calitate de sot si sotie sa fie cea mai frumoasa experienta traita impreuna. Este o perioada frumoasa in care sa va cunosteti si mai bine, sa va intariti iubirea care va leaga si sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt. Sper sa aveti parte de experiente frumoase, de o vreme care sa va permita sa faceti tot ceea ce va propuneti si sa va intoarceti cu amintiri frumoase.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Cred ca nicio nunta nu este completa fara o vacanta in doi dupa aceea. Meritati tot ceea ce este mai bun si mai frumos. Aveti grija ca aceasta vacanta in doi sa fie una romantica, memorabila.

5. Luna de miere este unica, asa ca bcuurati-va de fiecare secunda petrecuta impreuna. Aratati-va unul celuilalt cat de speciali sunteti, cat de mult va iubiti (faceti asta in fiecare zi).

6. Acum, cand nunta s-a terminat si nu trebuie sa va mai faceti griji pentru organizarea evenimentului, a venit momentul sa va bucurati de cateva zile pline de iubire, sa va relaxati si sa va pregatiti pentru viata in doi care va asteapta cand va veti intoarce. Sunteti norocosi ca v-ati gasit unul pe celalalt, ca va iubiti si intemeiati o familie frumoasa. Sa aveti parte de o luna de miere de vis si sa va incarcati bateriile pentru ceea ce urmeaza.

Urari pentru luna de miere

Urari pentru luna de miere

7. Formati un cuplu frumos, se vede ca va iubiti si ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Nu fiti tristi ca nunta s-a terminat, urmeaza o aventura frumosa, in doi, de care sa va bucurati impreuna. Este momentul sa sarbatoriti impreuna faptul ca ati devenit sot si sotie, asa ca profitati de luna de miere si incepeti viata in caliatte de sot si sotie intr-un mod memorabil.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acestea au fost cateva urari pentru luna de miere pentru cuplul recent casatorit. Si inainte de a pune punct materialului, sa aruncam o privire si pe pagina StudioBlitz pentru a vizioan clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pixababy

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment