Urari de nunta pentru Facebook

Indiferent daca ai ajuns sau nu la nunta unor persoane cunoscute, poate iti doresti sa le transmiti anumite cuvinte si pe retelele sociale, mai ales daca posteaza acolo imagini de la marele eveniment. Mai jos gasesti urari de nunta pentru Facebook pentru cazul in care te afli in aceasta situatie si nu stii ce altceva sa le urezi fericitlor miri in afara de traditionala urare “Casa de piatra!”

Urari de nunta pentru Facebook

Inainte de a da cateva exemple de urari de nunta pentru Facebook, as dori sa fac o precizare. Daca doriti ca urarea sa fie mai speciala, sa iasa in evidenta, ati putea pune textul pe o fotografie. Poate fi o imagine ce contine anumite elemente specifice nuntii, cum ar fi tort de nunta, rochie de mireasa, buchet, verighete si asa mai departe.

Si acum sa vedem ce ati putea sa le scrieti mirilor pe retelele de socializare

1. Felicitari pentru fericitul si frumosul eveniment. De cand v-am vazut prima data impreuna am stiut ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Va completati unul pe altul si veti pune bazele unei familii frumoase. Va doresc tot binele din lume, sa va iubiti din ce in ce mai mult, sa fiti mereu unul langa celalalt si sa aveti o viata frumoasa impreuna. Casa de piatra!

Urari de nunta pentru Facebook

Urari de nunta pentru Facebook

2. Stiu sigur ca veti fi toata viata impreuna. E suficient sa va vad unul langa celalalt pentru a sti ca v-ati gasit perechea potrivita.

3. O poveste de iubire asa frumoasa ca a vostra nu avea cum sa nu se indrepte catre nunta. Ma bucur atat de mult pentru voi! Sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti mereu!

4. Din pacate nu am putut ajunge la nunta voastra. Asa ca, pe aceasta cale va doresc sa aveti o casnicie frumoasa, fericita, sa fiti unul langa celalalt pentru a va indeplini toate dorintele, pentru a depasi orice obstacol si pentru a fi un exemplu pentru cei din jur. Ma bucur pentru voi. Meritati tot ce e mai bun.

5. Acum se spune, mai in gluma mai in serios, ca numai cei curajosi ajung sa se casatoreasca. Eu cred ca in cazul vostru este cel mai firesc lucru, cel mai firesc pas pe care l-ati facut. Siu asta pentru ca se vede cat de mult va iubiti. Sa ramaneti mereu la fel de indragostiti.

Urari de nunta pentru Facebook

Urari de nunta pentru Facebook

6. Va doresc o viata incununata de realizari, sa ajungeti impreuna acolo unde v-ati propus sau chiar sa va depasiti limitele. Sunteti doi oameni minunati pe care ma bucur ca ii cunosc. Ma bucur ca am putut sa va fiu alaturi cu ocazia nuntii, sa fiu martor al fericirii si implinirii voastre. Casa de piatra!

7. Ati devenit sot si sotie si in fata lui Dumnezeu. Ati arata ca atunci cand doi oameni se iubesc cu adevarat, nimic nu este imposibil, se poate trece peste absolut orice obstacol. Sa ramaneti mereu impreuna, ati aratat ca formati un cuplu bine sudat si stiu ca va asteapta o viata frumoasa impreuna.

Si acum, dupa ce ai citit acele cateva urari de nunta pentru Facebook, te invit sa accesezi si articolele de aici si de aici unde gasesti urari pentru ocazii speciale.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment