Urari cu ocazia nuntii. Ce le poti spune sau scrie mirilor

Nunta este fara doar si poate un eveniment important din viata cuplului. Fiindca stii cat de speciala este ziua in care cei doi devin sot si sotie, poate te intrebi care sunt cele mai bune urari cu ocazia nuntii pe care sa le spuneti sau sa le scrieti cuplului recent casatorit. Daca nu ai inspiratie, articolul acesta iti vine in ajutor cu cateva idei. Le poti modifica in functie de relatia pe care o ai cu mirii sau le poti transmite asa cum sunt aici. Tu decizi. Asadar, iata cateva urari cu ocazia nuntii care te-ar putea ajuta daca nu ai inspiratie.

teilor.ro

Cateva urari cu ocazia nuntii din care te poti inspira si tu

1. Felicitari si casa de piatra! Sa aveti o viata lunga, fericita si plina de iubire impreuna!

2. Ma bucur pentru voi! Felicitari si casa de piatra! Sunt fericit/a ca am putut fi alaturi de voi in aceasta zi atat de speciala.

3. Casa de piatra! Fie ca anii ce va asteapta impreuna sa va aduca multe realizari, sa va umple casa de fericire, sa va aduca ceea ce va doriti fiindca meritati ce este mai bun si mai frumos pe lume!

teilor.ro

Urari cu ocazia nuntii

Urari cu ocazia nuntii

4. Casa de piatra! Sper ca in fiecare zi a casniciei sa fiti la fel de fericiti si la fel de indragostiti unul de celalalt cum sunteti astazi! Sunteti dovada ca iubirea exista si ca tot ce trebuie sa facem este sa o asteptam fiindca intotdeauna va gasi calea catre noi.

5. Casa de piatra! Nunta este un pas important pe care l-ati facut impreuna. Felicitari! Va asteapta multe alte etape frumoase, magice, emotionante impreuna! Sa va bucurati de fiecare dintre ele asa cum v-ati bucurat de nunta.

6. Casa de piatra! Sunt convins/a ca sunteti facuti unul pentru celalalt, asa ca nu pot decat sa va urez o casnicie frumoasa si fericita, sa nu uitati sa luptati unul pentru altul si unul langa altul in momentele mai dificile, sa impartiti zambete multe si momente frumoase si speciale. Sa nu uitati sa zambiti ca astazi.

7. Casa de piatra! Unora poate le este teama de casnicie, de atasament, insa voi sunteti dovada ca atunci cand iti gasesti adevarata dragoste nunta este un pas firesc pe care sa il faci. Sper ca toti cei ce v-au vazut astazi sa realizeze cat de norocosi sunteti ca v-ati gasit unul pe altul, suflete pereche, si cat de norocosi sunt si ei daca au o astfel de persoana in viata lor.

teilor.ro

Urari cu ocazia nuntii

Urari cu ocazia nuntii

8. Casa de piatra! Ati fost binecuvantati cu o iubire de poveste, ati luptat pentru aceasta relatie, v-ati bucurat si va bucurati in continuare unul de celalalt. Se vede ca sunteti un cuplu bine sudat si ca indiferent de ceea ce va va oferi viata, veti reusi sa ramaneti impreuna.

9. Casa de piatra! Sunt fericit/a ca am fost astazi alaturi de voi. V-am vazut emotiile, am fost martor/a la povestea voastra de iubire si nu pot decat sa va urez sa ramaneti la fel de indragositi si sa va iubiti la fel de mult ca acum.

10. Casa de piatra! Sa va iubiti si sa va respectati in fiecare zi, sa nu uitati ziua de astazi si sentimentele care v-au batut in piept in aceasta zi. Cand va va fi greu, ganditi-va la acest eveniment si veti vedea ca veti gasi puterea de a trece mai usor peste orice obstacol va va pune viata in cale.

Aici, aici, aici, aici si aici veti gasi si alte urari legate de nunta sau de alte evenimente.

teilor.ro

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment