Unghii de mireasa Craiova

Unghii de mireasa Craiova

Asa cum am mai spus in aproape toate articolele prezentate pe blogul nostru, o sa ma repet si de aceasta data spunand ca mireasa este omul cel mai important de la nunta. Catre ea se indreapta toate privirile, de la ochisorii mici ai copiilor pana la ochii curiosi ai femeilor in varsta. Asadar acesta este inca un motiv de a-si acorda o atentie amanuntita de la coafura pana la manicihiura, pedichiura, etc.

unghii

Unghii de mireasa Craiova

Si pentru ca vrem sa venim cu informatii reale, am mers si am stat de vorba cu Angi( nail artist/technician )despre unghii de mireasa  Craiova, orasul in care aceasta isi desfasoara activitatea cu pasiune.

Studioblitz: Buna, Angi. Iti multumim ca ai acceptat sa ne povestesti despre unghii de mireasa Craiova.

Angi: Buna ziua, eu va multumesc. Imi face placere sa discut despre pasiunea mea din care am facut o meserie, un job pentru care ma trezesc cu drag in fiecare dimineata.

Studioblitz: Cum trebuie sa arate manichiura unei mirese?

Angi: Fara indoiala, manichiura miresei trebuie sa fie impecabila, fie ca alege stilul clasic, frech sau neconventional.

Studioblitz: Ce reprezinta unghiile unei mirese?

Angi: Un detaliu mic, dar foarte important.

Studioblitz: Cum se procedeaza daca mireasa isi doreste altceva decat in mod obisnuit?

Angi: Gusturile nu se discuta, asa ca nu avem decat sa indeplinim dorinta miresii. In aces caz se poate opta pentru o manichiua moderna cu picturi personalizate, pe unghii naturale sau chiar pe unghii artificiale din gel sau acryl.

Studioblitz: Daca are unghiile mici, fragile sau imperfecte, ce poate sa faca pentru a avea o manichiura imepcabila in ziua nuntii?

Unghii cu gel Craiova

Unghii de mireasa  Craiova

Angi: Un nail artis/techician pentru asta exista. Din unghiile imperfecte, vom realiza unghii perfecte de care mireasa sa se bucure atat in ziua nuntii cat si in luna de miere. Unghiile cu astfel de probleme se pot înfrumuseţa cu ajutorul gelului sau acrilului, fie creând o extensie, fie cu ajutorul unui tips, dar daca mireasa nu este familiarizată cu acest tip de manichiură, mai ales pentru ziua nunţii, cel mai bine este să apeleze la un profesionist.

Studioblitz: Deci, nu oricine poate sa creeze o manichiura pentru ziua nuntii? De ce ai nevoie pentru asta?

Angi: De talent! Evident ca nu oricine poate sa faca unghii profesionale nici macar pentru o zi obisnuita, trebuie sa te nasti cu acest talent, sa faci din el o pasiune, sa muncesti mult si sa ajungi sa fii mandru de ceea ce faci. Prin talent si munca, vei putea face unghiute perefecte si mirese fericite!

Studioblitz: Iti multumim din nou pentru destainurile facute vizavi de subiectul unghii de mireasa Craiova si iti dorim succes, sa ajungi cat mai sus in aceasta cariera care aduce o pata de culoare femeii.

unghii de mireasa Craiova

unghii de mireasa Craiova

Angi:  Eu va multumesc, asa cum cum spus placerea este de partea mea sa vorbesc despre unghii de mireasa Craiova si bineinteles in general despre tot ceea ce tine de unghii.

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment