Unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

Daca te intrebi unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii, raspunsul este simplu: oriunde. Da, chiar asa este. Oriunde poti gasi un strop de inspiratie pentru nunta pe care o planifici. Pe internet, oriunde in jurul tau… Ti-am pregatit cateva sfaturi pentru cazul in care ai senzatia ca ai ramas in pana de idei, ca nu esti intr-o perioada in care creativitatea ta poate atinge cote maxime sau ca timpul trece in defavoarea voastra, deoarece mai sunt atat de multe lucruri de pus la punct, insa nu stiti cum sa faceti asta.

Iata unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

1. Uita-te in jurul tau. Nu uita, tu deja stii ceea ce iti doresti. Acum, priveste-ti cu atentie casa, gradina, sifonierul, chiar. Ce stiluri observi? Ce culori? Apoi plimba-te pe afara. Ce iti atrage atentia? Poate vitrina unui magazin, sau intrarea intr-o anumita casa. Orice detaliu care te atrage, ar putea deveni sura de inspiratie pentru nunta voastra.

Unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

Bridal Guide

2. Priveste-i pe cei pe care ii admiri. Gandeste-te la oamenii al caror stil il admiri. Poti incepe prin a le urmari activitatea pe retelele de socializare, daca nu faci deja lucrul acesta. Sau, si mai bine, gandeste-te la oamenii ale caror opinii le consideri valoroase. Vorbeste cu sora ta, cu mama ta, cu cea mai buna prietena sau oricine altcineva. Poate au ceva idei creative sau iti arata unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii.

Unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

Templars Weddings

3. Diversifica. Asa cum am spus la inceputul articolului, inspiratie gasesti oriunde. Tine minte ca nu trebuie sa cauti neaparat lucruri precum buchetul miresei, ci poti cauta florile preferate, iar din ele sa iti faci un buchet, chiar daca pare mai… neconventional pentru o mireasa. Diversifica termenii de cautare, pentru ca si rezultatele sa fie diverse si astfel sa ai la dispozitie cat mai multe surse de inspiratie.

Unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

Kat Forsyth Photography

4. Cauta in mediul on-line. Este atat de bogat mediul on-line in idei pentru nunta, incat ai putea foarte usor sa gasesti acolo cateva surse de inspiratie pentru nunta voastra de vis. Desigur, nu inseamna ca trebuie sa preiei de acolo totul, fara a-ti aduce si tu contributia, insa le poti completa cu propriile idei si astfel sa iasa ceva original, pe placul vostru si pe placul invitatilor. De asemenea, exista pe internet numeroase site-uri, atat romanesti cat si din afara granitelor tarii, bogate in informatii pretioase pentru viitorii miri. Cautati pe retelele de socializare grupuri realizate special pentru mirii care au nevoie de informatii referitoare la organizarea nuntii.

Unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii

Nemvip

Daca pana acum te-ai intrebat unde gasesti inspiratie pentru organizarea nuntii, acum stii ca raspunsul este „oriunde”. Orice te poate inspira: casa in care locuiesti, gradina, o plimbare pe afara, in timpul careia ai putea sa vezi ceva ce ti-ar atrage atentia, o idee venita din partea unei persoane apropiate, o imagine de pe o retea de socializare etc. Ideea este ca nu trebuie sa intri in panica si sa crezi ca ai epuizat orice sursa de inspiratie. Exista mereu si oriunde. Nu trebuie decat sa iti permiti sa le vezi, iar asta se va intampla daca inlaturi din minte gandurile care iti soptesc ca nu mai ai unde sa gasesti idei noi pentru nunta de vis. Chiar si aici vei putea gasi surse de inspiratie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment