Un lucru care nu-mi place la o nunta

Fiecare cuplu isi organizeaza nunta asa cum considera ca este mai bine si, evident, in functie de buget. Poate nu iti place buchetul miresei, rochia ei, poate decorul nu te atrage. Nu mergi la nunta ca sa vezi flori si tinute care sa te cucereasca, mergi din alte motive, printre care se numara si acesta: sa fii alturi de miri in ziua in care devin sot si sotie. E o zi importanta pentru ei. Poate nici muzica nu-ti place, dar nu ai ce face in privinta asta, e vorba despre preferintele fiecaruia si din pacate mirii nu au cum sa multumeasca pe toata lumea cand vine vorba de astfel de lucruri. Cu toate astea, e un lucru care nu-mi place la o nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce nu-mi place la o nunta

Daca nu-mi place muzica, nu e o problema. Am gusturi muzicale diferite, iar daca mirii ar tine cont de preferintele muzicale ale tuturor invitatilor, nu stiu cum ar arata o nunta. Conteaza atmosfera care se creeaza la eveniment. Iar mirii sunt un element-cheie aici. E eveimentul lor si e firesc sa se bucure de el, sa se distreze, sa cante si sa danseze. Mi se pare frumos sa vad miri care chiar se bucura de ziua cea mare, nu sunt stresati pentru ca florile au fost asezate pe masa un pic mai la dreapta, ca o verisoara pare imbracata mai mult pentru plaja decat pentru nunta, ca au incurcat pasii de dans in timp ce valsau.

Un lucru care nu-mi place la o nunta

Dar ce nu-mi place deloc este atitudinea mirilor care au senzatia ca invitatii sunt acolo pe banii mirilor, ca ei, mirii, le fac o favoare pentru ca i-au primit in local ca sa ia parte la evenimentul lor. Da, stiu, nu toti mirii fac asta, dar din pacate am vazut si astfel de cupluri. Sa ajungi la restaurant si sa nu se uite mirii la tine, sa nu te intampine, sa nu te salute deloc in timpul acelor ore (multe) pe care le petreci acolo, mi se pare foarte urat, ca sa nu spun chiar o mare lipsa de bun simt.

Cum sa nu saluti oamenii care isi iau din timpul lor, din banii lor pentru a veni la tine la nunta? Nu iti cere nimeni sa le intinzi covor rosu, sa petreci fiecare secunda din timpul nuntii stand numai la masa cu fiecare invitat in parte si vorbind verzi si uscate. In niciun caz. Dar sa te comporti de parca oamenii aia nu ar fi acolo, de parca tu le-ai face lor un serviciu, e tare urat. Ma intreb cati dintre ei vor mai veni la botez, daca vei avea ulterior un copil (sau mai multi). Cati dintre ei te vor mai privi la fel dupa o astfel de intamplare. Cati dintre ei vor ramane pana la finalul evenimentului. Poate unii dintre ei se vor razgandi si nu vor mai fi la fel de generosi cu darul de nunta, avand in vedere modul in care au fost sau mai bine spus nu au fost tratati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Un lucru care nu-mi place la o nunta

Un lucru care nu-mi place la o nunta

Stiu ca e o zi plina pentru miri, ca e ziua lor magica, dar fara acei invitati, nunta nu ar mai putea avea loc, nu? Deci un salut nu ia mai mult de cateva secunde. Si nici un multumesc la finalul evenimentului nu face rau nimanui. Din contra.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment