Uita de griji in luna de miere!

Uita de griji in luna de miere!

Toti din jurul tau va intreaba cum stati cu organizarea nuntii, daca sunteti in termen cu pregatirilie si daca mai aveti lucruri de pus la punct. Iar voi va stresati, gandidu-va ca timpul trece neiertator de repede si ca aveti atatea lucruri pe cap! Cum sa supravietuiti cu succes in perioada premergatoare nuntii? Simplu, uita de griji si luati-va o luna de miere.

Inainte sa apasati pedala de acceleratie inspre aeroport, sa va explicam exact la ce ne referim!

Stabiliti din timp detaliile lunii de miere, va pot salva de cheltuieli inutile si totodata pot constitui un gand bun, in momentele de maxima tensiune!

Uita de griji in luna de miere

Dupa o perioada incarcata cu termenele limita, planificare si organizare, aveti dreptul la un moment de respiro, de relaxare ca la carte, asa ca uita de toate si organizeaza-ti luna de miere! Si pentru ca meritati cu varf si indesat, acordati un buget vacantei voastre!

Planificarea bugetului pentru luna de miere trebuie facuta tinand cont de banii de care dispuneti, nu de cei cu care veti ramane dupa nunta, lucrurile fiind relative in acest caz. Daca nu aveti de unde porni, sfatul nostru este sa apelati la un card de cumparaturi, cu care veti putea sa achizionati vacanta in rate, dispuse pe o perioada stabilita de timp. Dobanda va fi mica, iar esalonarea ratelor o veti putea face o perioada stabilita in acord cu banca emitenta a cardului.

O alta varianta este sa economisiti din timp. Sau chiar foarte din timp. Ganditi-va doar, daca incepeti sa puneti la pusculita in fiecare luna cate 200 lei, intr-un an veti avea in total 2400 lei. Suna bine, asa-i?

O suma frumusica o puteti economisii si daca renuntati unele detalii aproape insesizabile in ziua nuntii. Crede-ne pe cuvant, ziua nuntii voastre va arata la fel si fara umerase cu numele vostru pe ele. Uita de elementele inutile! Si iata asa mai adunati o suma, modica ce-i drept, dar care va va fi de folos in luna de miere. Tineti cont de faptul ca este ok sa renuntati la unele capricii, insa nu faceti rabat de calitate la serviciile care tin de desfasurarea evenimentului, cum ar fi fumul greu sau un pachet de servicii foto-video la un pret prea mic. Reduceti cheltuielile petrecerii intr-un mod inteligent, optand pentru a cumpara din timp anumite detalii: bauturile alcoolice, camasa de mire, etc. Luate din timp, cheltuielile nu iti vor destabiliza bugetul, prin urmare vei reusi sa mai puneti deoparte pentru vacanta!

Reducerea costurilor cu evenimentul se pot face si prin negocierea unor contracte. Mare atentie: daca aveti nunta vineri, duminica sau in post, de regula formatia, fotografii si chiar restaurantul ar trebui sa ofere un anumit discount. Chiar daca nu va regasiti in situatia expusa anterior, puteti face o negociere cu fiecare furnizor in parte. Cu tragere de inima, caci e pentru luna voastra de miere!

In incheiere, nu lasati ca acest eveniment ce incununeaza sa treaca neobservat. Cu cat sacrificiile de a economisi si de achiziona vacanta vor fi mai mari, cu atat mai mare va fi si satisfactia resimtita in momentul in care veti pasi pentru prima oara in locul la care doar visati! Uita de stress, uita de tensiunile cauzate de nunta si gandeste-te la vacanta!

In continuare, pentru inspiratie si idei pentru nunta ta, te invit pe StudioBlitz pentru multe clipuri!

Despre autor

Pricop Alexandra

2 Comentarii

Leave a Comment