Tunsori ușor de aranjat

Dacă într-un alt articol spuneam că sprâncenele sunt cele care ne scot în evidență trăsăturile, ei bine, nici părul nu trebuie să fie neglijat. Indiferent dacă urmează să fii o viitoare mireasă sau nu, cu siguranță ți-ai dori ca următoarea tunsoare să te avantajeze. Poate că te-ai săturat să te trezești în fiecare dimineață mai devreme pentru a te machia, iar pe lângă machiaj se mai adaugă și aranjarea părului. Prin urmare, atunci când te decizi că vrei o schimbare de look, trebuie să te gândești cât de repede se va aranja părul după baie, cât de ușor de întreținut o să fie părul tău, pe lângă faptul că trebuie să fii atentă la trăsăturile tale, să îți stea bine cu noua tunsoare. În plus, trebuie să iei în calcul și ce tip de păr ai, pentru că degeaba îți place o anumită coafură sau tunsoare dacă părul tău este de așa natură încât nu stă cum îți dorești. Chiar dacă te-ai gândit sau nu să apelezi la această variantă, trebuie să știi că atunci când nu ai timp sau chef este binevenită și o tunsoare care necesită mai puțină bătaie de cap. Așadar, îți voi prezenta mai jos cele mai ușoare și practice tunsori.

teilor.ro

Tunsori ușor de aranjat

1. Tunsoarea bob lung
Această tunsoare presupune ca lungimea părului să fie la nivelul umerilor, iar chiar dacă ar arăta bine o coafură cu bucle lejere pentru acest stil de tunsoare, bob-ul lung este ușor de aranjat și când nu ai timp de așa ceva. Dacă totuși îți dorești bucle lejere, însă nu ai prea mult timp la dispoziție, seara după ce speli părul prinde-l într-o coadă împletită, iar dimineașa vei obține efectul dorit.

Tunsori ușor de aranjat

Tunsori ușor de aranjat Pinterest

2. Tunsoare dreaptă
Părul tuns drept nu are niciun regim special pentru a fi disciplinat. De aceea, este tipul de tunsoare perfectă pentru că părul va arăta bine și atunci când el este drept, și când vei avea bucle, dar și când îl lași natural. Acest tip de tunsoare se încadrează de minune în stilul minimalist, având un aspect simplu, curat.

Tunsori ușor de aranjat

Tunsori ușor de aranjat Pinterest

3. Layere
Ai un păr care nu poate fi aranjat prea ușor sau care stă în toate direcțiile atunci când nu este aranjat? Pentru acest tip de păr layerele sunt potrivite, însă pornind de la nivelul gâtului, nu mai sus de atât. Vei observa că vei petrece și mai puțin timp să îl usuci, pe lângă faptul că aranjarea lui nu va mai fi o corvoadă. Trebuie să ai însă grijă cu îngrijirea lui, căci în cazul anumitor tipuri de păr, vârfurile se pot despica mai ușor.

teilor.ro

Tunsori ușor de aranjat

Tunsori ușor de aranjat Pinterest

4. Tunsoarea cu breton asimetric
Dacă ești fană a bretonului sau dacă ai vrea să încerci cel puțin o dată să optezi pentru o tunsoare cu breton, însă nu ai prea mult timp să îl aranjezi, atunci îți recomand să încerci bretonul asimetric. Acest tip de breton nu necesită o atenție specială, plus că părul va părea coafat tot timpul.

Tunsori ușor de aranjat

Tunsori ușor de aranjat Pinterest

Acestea au fost câteva dintre tunsorile simple, care nu necesită prea mare atenție sau efort din partea ta pentru a le aranja. Desigur, nu tuturor persoanelor li se potrivește aceste tunsori, însă dacă te numeri printre cele cărora le permit trăsăturile sau forma feței… merită să încerci. Vino cu o schimbare în viața părului tău!

Despre autor

Ana

Leave a Comment