Trupa de coveruri pentru nunta Enjoy band. Recomand 100%

Turpa de coveruri pentru nunta, Enjoy band

Daca ti-a placut ce ai vazut in video-ul de mai sus te invit sa faci o cerere de oferta, iar daca vrei sa afli povestea lor, te invit sa citesti acest articol.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

  Nume mire/mireasa (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Data evenimentului (obligatoriu)

  Numar telefon (obligatoriu)

  Locatie eveniment si numar de invitati (obligatoriu)

  Mesaj catre noi sau cerinte speciale

  Nu stiu daca ma stiti, insa ma voi prezenta pentru ca asa este frumos. Sunt Sorin Latia, fondator www.studioblitz.ro si ma ocup de 12 ani cu filmarea si fotografierea evenimentelor private precum nunta, botez-uri, evenimente corporate, videoclip-uri, reclame etc.

  Am decis sa scriu acest articol deoarece am ramas placut impresionat de performanta acestor oameni pe care cu greu o gasesti in artistii de azi. In cei 12 ani de experienta, imi dau seama imediat daca o trupa de coveruri este buna sau nu. Am ascultat sute, daca nu mii de formatii de nunta si nu imi trebuie decat 2 minute sa imi dau seama daca acei oameni vor canta bine toata noaptea sau imi voi pune dopuri in urechi ca sa nu ma deranjeze cum canta sau daca au o sonorizare mai putin buna.

  Experienta mea cu aceasta trupa de coveruri pleaca de la o nunta de la Padurile regale din Corbeanca, unde am filmat nunta Andradei si Sorin, miri mai iesiti din tipar, asa cum imi plac mie. Iata si video-ul de la nunta:

  Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

  Acolo am facut pentru prima data cunostinta cu trupa de coveruri Enjoy band. Asa cum se vede si in video-ul de mai sus, Flavia, solistul principal a facut o atmosfera foarte buna, iar daca te aflai intre 18 si 60 de ani si te tinea trupul, nu aveai cum sa nu iesi la dans. Chiar daca aveai 65+ si nu puteai pasi pe ring, cu siguranta iti scuturai picioarele pe langa scaun si dadeai din manute ca un porumbel care se pregateste sa isi ia zborul.

  Ma bucura faptul ca Sorin si Andrada nu au cautat pe google formatii nunta ca sa isi aleaga orice le iese in cale ci au mers pe recomandarea celor de la Padurile Regale, care sunt niste oameni profesionisti si wedding planneri desavarsiti. Stiu ca ei au o lista intreaga de banduri nunta si au ales cu grija cine le va canta la nunta.

  Pentru ca teoretic, o singura data iti faci nunta si nu trebuie sa faci experimente cu formatii nunta, banduri nunta sau sa ai emotii ca nu ai ales bine trupa de coveruri, eu iti recomand cu drag Enjoy band.

  Asadar daca vrei sa ai cel mai bun la nunta alegei. Daca vrei sa ai o filmare de nunta extraordinara, alegei. Daca vrei sa ai fotografii de nunta superbe alegei.

  Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

  De ce tot ii recomand atat ca si trupa de coveruri si zic numai de bine despre ei? Pai cum sa nu ii recomand cand ei vin cu buna dispozitie, cu un entertaiment modern, cu o sonorizare extraordinara care se aude bine si care nu iti bubuie urechile. Cand, eu cu ajutorul lor imi iese un video mai bun, o fotografie mai buna pentru ca oamenii se simt bine.

  Daca acest articol ar fi un review eu le dau 5 stele *****.

  Bineinteles vor fi si carcotasi, hateri s.a.m.d, dar nu ma intereseaza pentru ca eu stiu ce fac acesti oameni, i-am auzit si imi plac la nebunie.

   

  Iata cateva informatii preluate de la ei de pe site:

  Trupa de coveruri Enjoy band

  CATE PERSOANE SUNTETI?
  In fomula completa 14:
  2 voci in band-ul de coveruri, 1 voce pe partea de folclor, clape, clape folclor, chitara electrica, chitara bas, tobe, saxofon, trompeta, trombon, staff tehnic format din 3 persoane: DJ, sunetist si luminist. Daca doriti un pachet ce nu include folclor live, echipa va presta in numar de 12 persone.

  CAT CANTATI?
  Programul nostru de trupa de coveruri este foarte bine stabilit in asa fel incat reprizele live se desfasoara pe tot parcursul evenimentului. Daca optati pentru un pachet complet coveruri + folclor, reprizele live vor fi in numar cat mai mare.

  CARE ESTE PRETUL PENTRU TRUPA DE COVERURI ENJOY BAND?
  Preturile variaza in functie de data evenimentului, localitatea in care se desfasoara ( pretul poate creste in functie de distanta cu costuri pentru transport, diurna si cazare). Insa poti completa acest formular pentru a primi o oferta exacta.

  Pretul? Cat costa? Ei bine din cate stiu eu, au patru pachete, asa cum le descriu mai jos si acesta este programul lor pentru anul 2020, dar hai sa nu o mai lungim si va invit sa cititi ce contin pachetele pentru aceasta trupa de coveruri.

  Pachetul I –  3 reprize live cover, DJ, echipament complet de sonorizare si lumini;

  Pachetul II – 3 reprize live cover, 3 reprize live folclor, DJ, echipament complet de sonorizare si lumini;

  Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

  Pachetul III – 4 reprize live cover, DJ, echipament complet de sonorizare si lumini;

  Pachetul IV –  4 reprize live cover, 4 reprize live folclor, DJ, echipament complet de sonorizare si lumini;

  Daca doresti o cerere de oferta, te rog sa completezi formularul de la inceputul articolului.

  Cu respect,
  Sorin LATIA.

   

  Despre autor

  Echipa StudioBlitz

  Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

  Leave a Comment