Trucuri pentru o coafura de mireasa

Asa cum anuntam in articolul precedent, azi va aratam cateva trucuri  pentru o coafura de mireasa perfecta!  : sa fie foarte bine facuta, sa se potriveasca cu rochia, sa va fie confortabila si nu in ultimul rand , si poate cel mai important aspect dintre toate , sa va reprezinte si sa scoata in evidenta stilul dumneavoastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sunt sigura ca ati exclamat de multe ori cand ati fost la o nunta sau cand ati vazut o mireasa „vai, dar in ce hal i-a facut parul, saraca!” Si aceste lucruri se intampla fie din cauza miresei care nu se cunoaste deloc, nestiind astfel ce i  se potriveste si ce ii vine bine, fie se lasa influentata de hair stylist sau de anumite guri din jur.  Si aici este la fel ca in moda ; daca mie imi sta bine cu o anumita tunsoare, culoare de par sau coafura de mireasa nu inseamna ca la fel vei arata si tu daca le incerci. De ce? Pentru ca suntem doua persoane diferite, cu caracteristici si trasaturi diferite, cu personalitati diferite , cu o fizionomie diferita.

Decide din timp ce vrei! Poti sa duci cu tine reviste sau poze cu modele ce te-au impresionat sau poti sa-i spui celui/celei ce te va aranja ce vrei mai exact! Aici descrierea trebuie sa fie facuta cu lux de amanunte.  Coafura este musai sa se potriveasca cu rochia, dar mai ales accesoriul din par, daca vei opta pentru asa ceva. Cand vei face proba sfatul nostru este sa te plimbi cateva ore cu aceea freza, sa vezi daca nu cumva este deranjanta, daca nu este ceva care sa te incomodeze, capul trebuie miscat in toate partile pentru a vedea cat de bine rezista, sa nu carecumva sa se desprinda vreo agrafa; toate acestea te vor ajuta  sa inveti cum sa-ti porti coafura.

Cand mergi la proba, ii poti spune hair-stylist-ului sa -ti fotografieze coafura si  din spate; astfel iti vei putea da seama mult mai bine daca iti place ce a iesit sau nu.  Poate ca nu gasesti ca fiind important, dar iti spunem noi ca este, si anume:inaltimea! Da, fix la ce nu te gandeai poate. O coafura fie ca de mireasa sau nu, te poate face sa pari mai inalta, iar asta fie e un avantaj pentru tine, fie e un dezavantaj. Recomandam coafurile care va cresc in centimetri  pentru domnisoarele miniogne, daca esti deja mai inalta decat prietenul tau sau de aceeasi inaltime, ar fi bine sa fie evitate. Nu e obligatoriu, bineinteles, in fond si la urma urmei conteaza ca voi sa va simtiti foarte bine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si pe final, inca un lucru important de care sa tineti cont: parul nu trebuie sa fie in comppetitie cu rochia sau cu machiajul. Dupa cum spun si stilistii, e bine sa nu fie stridente toate, in acelasi timp. Sa nu uitati sa tineti cont de feminitatea, delicatetea, si naturaletea dumneavoastra. In fond si la urma urmei, cand vorbim de  „ingredientele naturale” , vorbim de „it’s a must.

Am selectat petru voi cateva poze cu unele dintre coafurile ce le-am placut foarte mult.

b1914e4ced136d977c05d54082c9d103                                      235775cd234d023dee52cdc464bbeb85            716d8fadf739d1fe9c72579c34ca8b59                       312b62c3c5ca45ba92948fccbbeb6e71

b1914e4ced136d977c05d54082c9d103                                                 07bdd8de7b6929592f163acdc8b9ead5

Sursa foto: pinterest.com

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

  • […] Coafura mai poate fi salvata, de pantofi incomozi orice mireasa a mai scapat pe la miezul noptii, dansand in picioarele goale, fara sa sacrifice romantismul si feminitatea. Insa un machiaj de mireasa nu are voie sa curga, sa se stranga, sa “cada” pe parcusul noptii. Atunci cand vorbim despre ocazii speciale, cu atat mai mult in ziua nuntii tale, iti doresti ca machiajul tau sa straluceasca! Iti doresti sa te simti confortabil purtandu-l. Si iti doresti sa fie rezistent, sa nu-ti faci griji in privinta asta pe parcursul zilei. Usor de zis, insa practica e mai grea. Pentru ca un machiaj care arata impecabil intreaga zi depinde de foarte multi factori, de la pregatirea pielii si pana la modul de aplicare si produsele folosite. Iata cateva sfaturi pentru un machiaj de nunta rezistent, conform andreearaicu.ro. […]

Leave a Comment