Trucuri de fashion

Pentru a arăta ca scoasă din cutie întotdeauna, există niște mici trucuri pe care să le ai în vedere de fiecare dată când mergi la cumpărături sau de fiecare dată când te îmbraci pentru un eveniment. Este important să arăți bine tot timpul, însă se întâmplă ca uneori să dai greș când vine vorba de alegerea unei ținute, a unor haine sau de purtarea unor bijuterii.

Trucuri de fashion

1. Fusta stil creion
Probabil nu te-ai gândit niciodată că există reguli pentru anumite articole vestimentare și îți alegeai fustele în funcție de culori sau de cât de bine îți veneau, însă trebuie să iei în considerare anumite aspecte atunci când vrei să îți cumperi fuste. De exemplu, fusta stil creion trebuie să ajungă până deasupra genunchilor, nu alege niciodată o fustă de acest gen care îți va veni peste genunchi, căci va da impresia unor picioare mai scurte.

Trucuri de fashion

Pinterest

2. Pantofii deschiși la culoare
Așa cum am spus mai sus, probabil îți alegeai hainele și încălțămintea în funcție de cât de comode erau și dacă se așezau bine pe tine. Trebuie să știi că atunci când vine vorba de pantofi, culoarea joacă un rol interesant. De pildă, dacă îți dorești ca picioarele tale să fie mai lungi, să creezi iluzia de alungire, atunci o pereche de pantofi deschiși la culoare (de exemplu nude) sunt alegerea perfectă.

Trucuri de fashion

Pinterest

3. Evidențierea taliei
Multe femei trăiesc cu impresia că nimic nu se așează cum trebuie pe corpul lor, însă nu trebuie să disperi, căci există trucuri pentru a masca anumite imperfecțiuni, poți da impresia că nu ai anumite lipsuri, chiar dacă tu, de fapt, le ai. Așadar, dacă vrei să creezi iluzia unei siluete mai subțiri evidențiază-ți talia cu o centură/curea. De asemenea, pentru a conferi simetrie corpului îți poți pune o centură în zona de sub sâni.

Trucuri de fashion

Pinterest

4. Inelele de tip marchiză
Poate mereu ți-ai dorit să ai degetele mai lungi, însă ai fost înzestrată cu niște degete scurte. Există rezolvare! Optează pentru inelele de tip marchiză, deoarece chiar dacă ai mâinile mai mici, acestea vor da impresia că ai degetele mai subțiri și mai lungi. Spune-i subtil viitorului tău soț ce fel de inel de logodnă ți-ar plăcea!

Trucuri de fashion

Pinterest

5. Cercei rotunzi
Probabil ai tot văzut în ultima perioadă acest tip de cercei rotunzi și ai fost tentată să îți cumperi, însă nu erai foarte sigură dacă se potrivesc feței tale. Așadar, în cazul în care ai fața rotundă este indicat să optezi pentru un tip de cercei cu o formă mai alungită, iar dacă ai fața ovală, atunci poți purta cercei perfect rotunzi, mari.

Trucuri de fashion

Pinterest

6. Proporțiile și accesoriile
Uneori este suficient să optezi pentru un singur accesoriu. Atunci când vine vorba de haine ești convinsă că nu poți purta chiar orice și trebuie să te raportezi la proporțiile corpului tău. Poate nu o să îți vină să crezi, însă și la capitolul accesorii trebuie să ai în vedere proporțiile, de exemplu dacă ești mai plinuță nu este indicat să porți bijuterii mult prea delicate, iar dacă ai încheieturi subțiri nu este recomandat să porți brățări prea voluminoase.

De asemenea, încearcă să combini mereu piesele vestimentare strâmte sau largi, pentru a nu cădea în extreme. Pentru a avea un look fresh nu trebuie să exagerezi deloc cu machiajul, ci doar să te axezi pe trăsăturile tale frumoase și să le pui în evidență. Ține minte că simplitatea este cheia unui aspect unic!

Despre autor

Ana

Leave a Comment