Trendurile care fura inimile

Trendurile care fura inimile

Care sunt trendurile in materie de nunti? Raspunsul il vei primi in functie de persoana careia ii adresezi intrebarea. Trendurile au cucerit mese intregi de viitoare mirese, acaparand sezon dupa sezon, pentru ca ulterior sa cada in dizgratie si sa fie uitate pana cand va exista cineva care le va aduce la viata.

Asadar, in ultimii ani o serie de trenduri au furat linistea mireselor de pretutindeni. Majoritatea le vedem cel mai bine in actiune la targurile de nunti, care au ajuns sa fie un fel de Fashion Week dedicat doar mireselor.

Anul acesta au fost lansate o serie de trenduri care au fost prezente cu precadere in cadrul targurilor de nunti, iar noi vi le prezentam pe toate!

1. Stil regal

trenduri stil regal

Poate te astepti in acest caz sa vezi rochii foarte bogate, impunatoare, cu matasuri grele, incarcate de pietre si bijuterii impozante.
Trendurile spun insa altceva! Daca privim cu atentie la ultimele doua nunti regale de mare impact, pe cea Printului Charles de Walles cu Kate Middleton si pe cea a fratelui sau cu Meghan Markle, observam un element comun aplicat intregului look al miresei: simplitatea. Aceasta simplitate este prezenta in toate detaliile: machiaj, coafura, tinuta, atitudine. Se pare ca zicala: “less is more” este perfectionata la nivel de regalitate!
Liniile rochiilor sunt foarte, foarte simple, cu putine cusaturi. Acestea sunt fluide, urmand linia corpului fara a o modifica. Bijuteriile sunt extrem de minimaliste sau inexistente. Machiajul pune accent pe natural, ceea ce inseamna ca trasaturile vor fi subiliniate fin. Gene false, rujul rosu, fondul de ten cu putere mare de acoperire – toate reprezinta un NU major pentru o mireasa care doreste sa adopte un stil princiar.

2. Bentitele inlocuiesc voalul

trendurile, bentita de mireasa

Daca initial au pornit ca accesorii in completarea coafurii si a evidentierii voalului, in prezent bentitele au castigat din ce in ce mai mult teren. Tot de la o nunta regala a pornit acest trend, mai exact de la Meghan Markle, din nou, care a purtat o tiara din diamante. Si designerii s-au aliniat trendurilor, Miuccia Prada si Viktor and Rofl fiind printre primii care au acordat credit bentitelor.
Varietatea este uriasa. Puteti alege dintre bentite cu perle, din material, cu flori din hartie, flori de matase sau flori naturale. Puteti adopta si un stil minimal, alegand o bentita simpla din material in nuanta rochiei, fie un stil mai bogat, mergand pe bentite cu pietre inserate.

3. Rochiile asimetrice capata atentia mireselor

Trendurile rochie de mireasa asimetrica

Rochiile asimetrice au capatat interes din partea mireselor in ultimul an, constituind unul din trendurile de mare impact al sezoanelor acestea. Daca esti genul de femeie care nu te vezi purtand rochii lungi si ample, nu fi o impstoare in ziua nuntii tale! Alege ceva ce te reprezinta. Si ai nororc, caci cu ocazia asta te incadrezi si in trendurile anului! O rochie asimetrica, cu partea din fata scurta, expunandu-ti picioarele, iar partea din spate lunga, eventual cu trena este exact “compromisul” pe care orice mireasa cu un stil aparte trebuie sa il faca.

Nu uitati sa va luati doza zilnica de inspiratie in materie de nunti si de trendurile din domeniu de pe StudioBlitz!

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment