Trenduri care ar trebui să dispară

Poate te gândești cât o să mai dureze toată nebunia cu acest look de păpușă perfectă: gene false, extensii, buze mari, machiaj excesiv, sprâncene tatuate sau bine conturate, unghii cu gel? Ei bine, unele trenduri au fost frumoase la vremea lor, însă altele au fost de prost gust încă de când au apărut. Așadar, care ar fi aceste trenduri care ar trebui să dispară? Citește lista de mai jos și vei afla!

teilor.ro

Trenduri care ar trebui să dispară

1. Mărirea buzelor
Chiar dacă vezi tot felul de poze pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, buzele mărite în exces nu mai sunt un trend. Era o perioadă când foarte multe femei recurgeau la mărirea buzelor, nefiind mulțumite de felul în care arată, din cauza trendului care începuse să se promoveze din ce în ce mai mult. Cele care nu apelau la medicul estetician, sigur își depășeau conturul buzelor pentru efectul dorit. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu îți poți mări buzele, însă optează pentru un aspect cât mai natural al acestora.

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

2. Genele false, mascara în exces
Genele false sunt cele mai în vogă în această perioadă, fie că le vezi la caserița de la magazin, la diverse femei pe stradă sau pe rețelele de socializare. Genele false sunt peste tot, fără exagerare! Poți recurge la această metodă dacă nu ești mulțumită de felul în care arată genele tale, fie sunt prea rare, fie sunt prea scurte, însă nu exagera, mergi pe ceva discret. Nu cred că ți-ai dori să ai niște evantaie în loc de gene! În aceeași categorie de „așa nu” intră și genele pe care pare că ai pus întregul tub de mascara, pentru a părea mai mari, însă nu arată mai bine, ci din contră.

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

3. Extensii de păr
Să spunem că nu vedem așa des extensii precum vedem gene false. Extensiile sunt folosite pentru a oferi păr mai lung și… natural, nu de a se vedea de la depărtare că este fals. În plus, pentru a nu se vedea că sunt extensii, acestea trebuie să fie foarte calitative și bine puse. Evită exagerările!

teilor.ro

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

4. Unghii prea lungi, ascuțite, încărcate
Să nu mai spunem cât de inestetic arată, pe lângă faptul că nu sunt practice (cel puțin așa par, chiar dacă purtătoarele acestor unghii vor susține contrariul). Mai mult, cu siguranță cunoști și tu acele unghii cu aplicații multe și mari, care și ele se încadrează la categoria inestetic.

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

5. Contouring și iluminator în exces
Am scris un articol în care am vorbit despre machiajul de zi, despre cum este bine ca unele trucuri, „reguli” de machiaj ar trebui să fie păstrate doar pentru ocaziile speciale. Așadar, și contouring-ul rămâne pentru ocazii speciale. Nu este cazul să te transformi într-o păpușă, nu trebuie să folosești un machiaj care este folosit în cu totul alte situații, numai nu în viața de zi cu zi.

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

6. Machiaj de zi în exces
Chiar dacă fiecare are dreptul de a-și realiza un machiaj așa cum dorește, un machiaj mult prea încărcat nu avantajează pe nimeni. Cum te vei aranja pentru un eveniment special dacă zilnic folosești toate artificiile posibile? De asemenea, nici blush-ul în exces nu arată bine, căci scopul lui este să dea o mică pată de culoare.

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

7. Sprâncene tatuate, conturate, prea groase sau prea subțiri
Când vine vorba de sprâncene, cu toate cunoaștem moda anilor 2000: sprâncene foarte subțiri, arcuite; acest trend a trecut și trecut sperăm să fie! La polul opus se află sprâncenele mult prea conturate și foarte groase, însă rezultatul final seamănă cu niște lipitori, nicidecum cu niște sprâncene. Ceea ce trebuie să știe orice femeie este că sprâncenele nu se pot ajusta în funcție de trend, ci în funcție de forma feței, de trăsăturile fiecăruia. Nu poți opta pentru anul acesta pentru sprâncene subțiri și peste 3 ani să te răzgândești!

teilor.ro

Trenduri care ar trebui să dispară

Pinterest

Fiecare femeie are trăsături diferite, ceea ce înseamnă că nu poți face schimbări în funcție de trend, ci de cum îți stă ție bine.

CITEȘTE ȘI: Obiceiuri care îngrașă părul.
CITEȘTE ȘI: Obiceiuri dăunătoare tenului.
CITEȘTE ȘI: Ce să nu faci dacă ai arsuri solare.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment