Trenduri care ar tebui sa dispara de la nunti in 2020!

Unele tradiții de nuntă, cum ar fi primul dans și schimbul de inele, sunt aici pentru a rămâne , în timp ce altele precum decorațiunile gen borcan rustic sunt de-a dreptul trecatoare.  Din păcate, influenta Pinterest și Instagram în etapa de planificare a nunții, contribuie decât la popularitatea de scurtă durată a ideilor la moda. Ceea ce era popular acum o lună devine inevitabil demodat repede. Sunt insa si trenduri care se repeta de ani si ani, de pare ca nu se renunta niciodata la ele. Iata cateva trenduri care ar tebui sa dispara de la nunti in 2020, o parte din ele au fost declarate inca de anul trecut in afara modei, de catre wedding planneri, asa ca am sperante ca aceasta influenta se va simti si la noi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Peretii decorati – Trenduri care ar tebui sa dispara de la nunti in 2020

Itsy. Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

Itsy. Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

Potrivit lui Robin Weil de la weddingplanner.co.uk, în 2019 s-a pus accentul pe ziduri, deoarece pereții de flori par să fie peste tot, la nuntile din Romania cu siguranta nu a fost asa, anul acesta dimpotriva toate zidurile din preajma unei nunti au parut sa infloreasca, flori naturale, flori de plastic, flori de hartie, fiecare dupa buget si dupa preferinte. Recunoaste, si tu ai poza cu un perete de flori in spate.  Cred ca peretele de flori face categoric parte din lista cu trenduri care ar tebui sa dispara de la nunti in 2020. Nu inseamna ca trebuie sa se renunte la flori, acestea isi pot gasi locul pe mese, in arcade, sau de ce nu daca nunta este in aer liber, in copaci.

Primitul invitatilor la intrare-Trenduri care ar tebui sa dispara

HostessAgency.Itsy. Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

HostessAgency.Itsy. Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

Nu stiu daca este un trend, o traditie,  dar pentru binele mirilor din toata lumea, sper ca din 2020 sa nu mai vad miri si mirese intepeniti cu cate un pahar in mana, alaturi de nai si tot neamul ca sa primeasca invitatii? La ce bun toate acestea cand restaurantele au persoane platite sa primeasca invitatii pentru voi? De ce sa irositi momente bune din nunta asteptandu-va invitatii la usa? Ati vazut mirese alergand disperate din salon sa mai primeasca cate un invitat? Poti foarte bine sa ciocnesti un pahar si sa schimbi cateva cuvinte cu fiecare invitat pe parcursul serii, ar fi chiar de bun simt sa treci cateva minute pe la fiecare invitat, decat sa ciocnesti un pahar cu el la usa in timp ce alti invitati isi asteapta si ei randul. Sper ca in 2020 tot mai multi miri sa inteleaga asta si sa se bucure de timpul pretios pe care-l pierd la usa.

Asortarea domnisoarelor de onoare si a cavalerilor.

Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

Insideweddings.com Trenduri care ar tebui sa dispara

A fost un trend care a tinut cativa ani, de fapt pare sa fie de o vesnicie, unii l-au dus la extrem asortand perfect chiar si  zeci de domnisoare la o nunta, altii au facut improvizatii vizibile. Cred ca este cazul ca asortarea impecabila a domnisoarelor de onoare sa fie in lista cu trenduri care ar tebui sa dispara de la nunti in 2020. Eu una, m-am cam plictisit de domnisoarele de onoare asortate. Ce sa mai zic de cavalerii imbracati la fel care parca in ultima perioada isi asorteaza si barbile.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Moda se schimba de la an la an, nu stim pana la urma cum vor arata nuntile anului viitor, ce se va mentine, ce va disparea din peisalul nuntilor mioritice. Ce stiu sigur insa, este ca ador ideea de filmare cinematica la nunta, acele nuntii transformate de un videograf talentat in  filme ce par gata sa ruleze in cinema. Cat despre trailerele de nunta, sper sa vad cat mai multe la anul. Pentru trailere de la nunti perfecte, te invit pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment