Trash the dress

Trash the dress este, practic, ședința foto și video după nuntă, și este una dintre cele mai frumoase experiențe, dar și cea mai bună ocazie de a face cela mai spectaculoase fotografii în rochie de mireasă.

Trash the dress înseamnă:

Ei bine, prin traducere, trash the dress înseamnă că îți rupi rochia de la nuntă, nu? Dar ce înseamnă mai precis trash the dress? Înseamnă că poți lăsa toate regulile deoparte, înseamnă că te îmbraci în rochia de mireasă, dar și te încalți cu ce vrei, îți faci părul cum vrei și te machiezi cum vrei, chiar și ca o vampiriță, dacă așa ai tu chef. Mirele, la fel, poate încălca toate regulile. Nu mai este obligat să poarte pantofii aceia incomozi de nuntă și nici acea cravată.

Afterweding. Studioblitz

Afterweding. Studioblitz.ro

Trash the dress sau ședința after wedding, cum i se mai spune, este despre imaginație, distracție și fotografii demențiale, în cele mai neașteptate locuri. Pentru această ședinșă puteți să vă luați nașii cu voi, prietenii, sau puteți să o faceți singuri. Voi doi, și o chitară pe spate. Ah, nu uitați fotograful și cameramanul.

De ce să faceți trash the dress

Trebuie să faceți sedința după nuntă pentru că vă va oferi cele mai inedite fotografii, dar și cele mai distractive momente, chiar dacă a trecut 1 lună de la nuntă, sau au trecut 10 ani deja de la marele moment.

Trashthedress. Studioblitz

Trashthedress. Studioblitz.ro

Trash the dress este o sedință foto fără reguli, unde vă puteți bate cu bulgării de zăpadă în aceași măsură în care puteți înota în mare și chiar să vă plimbați prin centrul Parisului pe bicicletă, fără să vă faceți grijă că se pătează rochia sau că se șifonează cămașa.
Unde să faceți trash the dress

Puteți să faceți acestă ședintă, trash the dress, și la voi acasă, dacă asta vreți, dar unde mai este farmecul? Recomand locuri cât mai spectaculoase, pentru fotografii pe măsură. La munte, la mare, pe apă, prin locuri sălbatice, în pădure, în centrul orașului, sau oriunde doriți voi, căci deja ați prins ideea.

studioblitz

studioblitz

Dacă trash the dress înseamnă să rupeți hainele de pe voi, atunci așa să fie. Nu ezitați să intrați în apă, să vă murdăriți cu înghețată sau să vă tăvăliți prin iarba.Și dacă machiajul curge, lăsați-l să curgă, vor fi amintiri prețioase. Un fotograf bun va avea cele mai bune sugesti de locații pentru trash the dress și va prinde cele mai bune cadre.

Când se face trash the dress

Așadar, nunta a trecut, să înceapă distrația, trash the dress. În cazul în care nu ați făcut asta după nuntă, puteți să o faceți oricând. O sedință Trash the dress este un cadou perfect de aniversare a căsniciei voastre, astfel încât să mențineți pasiunea dintre voi. Vă puneți rochia de mireasă și costumul de ginerică pe voi și faceți o ședință trash the dress care să vă aducă aminte de nunta voastră. Cu siguranță, veți retrăi acele emoții cu drag.

Trash the dress

Trash the dress

Pentru a vedea ce înseamnă fotograf și cameraman care prinde cele mai bune cadre, vă invit pe StudioBlitz, unde veți putea vedea poze și filmări de la trash the dress, iar pentru mai multe informații despre trash the dress, vă invit pe www.printesaurbana.ro.

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment