Trandafiri rosii la nunta

Vrei sa ai trandafiri rosii la nunta? Daca aceasta este floarea ta preferata, atunci trebuie sa stii ca sunt numeroase modalitati prin care o poti include in cadrul marelui eveniment. Iar rezultatul va fi fara doar si poate unul spectaculos. Si sa nu uitam de pozele de la nunta care vor fi fabuloase. O astfel de culoare va fi deosebita. Asadar, daca vrei ca trandafirul rosu sa fie prezent in cadrul nuntii, iata cum poti proceda.

Trandafiri rosii la nunta. Cum poti include floarea ta preferata in cadrul evenimentului

1. Buchetul miresei. Ce poate fi mai frumos, mai romantic si mai colorat decat trandafirul rosu? Poti avea un buchet care sa contina exclusiv aceasta floare, sau realizat in combinatie cu alte flori, alte culori. Alegerea iti apartine, insa indiferent de situatie, rezultatul va fi cu siguranta unul ce te va surprinde placut.

2. Buchetul nasei, al domnisoarelor de onoare ar putea contine, de asemenea, trandafiri. Nu au cum sa nu iasa in evidenta atat datorita culorii, cat si datorita parfumului ce nu are cum sa treaca neobservat.

3. Trandafiri in par. Ai putea avea o coafura simpla, care sa fie completata fie de o coronita din trandafiri rosii, fie de cateva flori care sa fie prinse in parul tau. Vei arata minunat. Iar pozele de la nunta vor fi cu siguranta unele deosebite.

4. Si pentru decor ai putea folosi trandafiri rosii. Pot fi pusi fie pe masa, pe scaune, ori pe peretii localului. Imaginatia va va ajuta in acest sens. De asemenea, puteti discuta cu cei ce se ocupa de local pentru a sti care sunt cele mai frumoase si mai bune metode prin care puteti include trandafirii rosii in decorul de nunta.

5. Trandafiri rosii pe tort. Fie va fi decorat tortul cu trandafiri naturali, fie cu trandafiri comestibili. Stabiliti acest detaliu cu persoanele care vor realiza desertul pentru ziua cea mare. In orice caz, indiferent de alegerea facuta, invitatii vor fi placut impresionati de tortul cu trandafiri rosii.

Trandafiri rosii la nunta

The Knot

6. Si petalele de trandafiri pot fi minunate la nunta! Invitatii le pot folosi pentru a crea un moment deosebit cand iesiti din biserica, ori poate la finalul dansului mirilor. O ploaie de petale deasupra mirilor va crea un moment unic, deosebit, romantic, de neuitat. Si bineinteles ca si pozele vor fi pe masura.

7. Butonierele pot fi facute din trandafiri rosii. Poti include trandafirii in cadrul nuntii si in acest mod. Daca sunt florile tale/voastre preferate, atunci nu ai de ce sa nu iei in calcul si aceste detalii.

8. Marturiile de nunta pot fi concepute avand in vedere floarea aceasta deosebita, romantica, frumoasa, parfumata si colorata. Sigur veti avea numeroase idei in acest sens.

9. Candy bar cu trandafiri rosii? De ce nu? Fie poti folosi florile pentru a decora masuta cu dulciuri, fie poti avea dulciuri in forma de trandafiri rosii. Invitatilor le va placea cu siguranta acea surpriza colorata, dulce.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa organizezi nunta si ai nevoie de putina inspiratie, clipurile acelea te pot ajuta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment