Tot ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii

Daca vei intreba o femeie castaorita despre stresul dinaintea nuntii, cu siguranta ti-ar spune ca este ceva firesc. Ca si ea a trecut prin asta si in mod cert multe viitoare mirese au fost puse in aceeasi situatie. Iar daca apare stresul dinaintea nuntii, si impreuna cu acesta si indoielile si multe sentimente negative, coplesitoare si contradictorii, nu inseamna ca ceva nu este in regula. Iata ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii.

Tot ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii

Daca in apropierea nuntii ai anumite sentimente care nu iti dau pace, daca nu te simti sigura ca este ceea ce trebuie sa faci, nu trebuie sa intri in panica. Este firesc sa treci prin astfel de momente. Nu uita ca ai decis sa te castaoresti pentru ca ai simtit ca acela este pasul cel mai firesc pe care sa il faci in relatie.

Tot ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii

Fizara

Este adevarat ca nu este deloc o situatie placuta, dar daca te vei concentra asupra solutiilor, atunci fara doar si poate vei trece cu bine peste acea perioada, peste acele emotii. Stresul dinaintea nuntii poate fi cauzat de mai multi factori. Iar viitoarele mirese care traverseaza o astfel de etapa se vor confrunta cu shimbari de dispozitie. Dar, din fericire, exista solutii care te vor ajuta sa depasesti acea perioada.

Organizarea nuntii si teama ca evenimentul nu va fi asa cum isi doresc ele, pot duce la aparitia stresului din cauza caruia multe femei chiar se intreaba daca intr-adevar au luat cea mai buna decizie in privinta casatoriei. Poate ar fi trebuit sa astepte, se gandesc ele. Bineinteles ca in momentul in care decizi sa te casatoresti stii ca ai luat una dintre cele mai importante decizii din viata ta. Dar, atata vreme cat simti ca a venit momentul sa faci pasul cel mare, atunci nu trebuie sa iti faci griji daca mai apar dubiile. In special inaintea nuntii, in timpul organizarii evenimentului. Este ceva cat se poate de firesc. Deci nu te panica! Nu ai de ce!

CITESTE SI: Activitati care te scapa de stresul organizarii nuntii
CITESTE SI: Semne ca organizarea nuntii te streseaza

Pentru a scapa de stresul organizarii nuntii, roaga pe cineva sa iti dea o mana de ajutor. Poate fi o prietena, sau un membru al familiei. Sigur toti vor fi bucuroisi sa te ajute. Daca vei decide sa faci totul de una singura, atunci nu este de mirare de ce apare stresul si de ce apar toate acele ganduri si sentimebnte negative si coplesitoare. Iar toate lucrurile acestea vor avea impact si asupra pielii (apar cosurile, ridurile), dar si asupra starii de sanatate (crestrerea tensiunii arteriale).

Tot ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii

Huffington Post

De asemenea, este bine sa gasesti cateva momente in care sa te relaxezi prin diferite mijloace. Nu uita ca sportul ajuta foarte mult. Asa ca o plimbare in parc sau orice activitate fizica te va ajuta foarte mult.

Si, nu in ultimul rand, nu uita sa te odinesti. Dormi suficient, pentru ca astfel vei avea mai multa energie si vei scapa de tensiunile acumulate pe parcursul zilei.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment