Tortul de nunta. Informatii pentru viitorii miri

Cand alegi tortul de nunta trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Mai jos vei gasi cateva informatii ce te vor ajuta sa faci alegerea potrivita in ceea ce priveste deliciosul desert din ziua cea mare.

teilor.ro

Tortul de nunta. Informatii pentru viitorii miri

Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca tortul de nunta trebuie sa fie ales in functie de preferintele mirilor. Nu incercati sa multumiti pe toata lumea prezenta la eveniment, pentru ca asta va fi imposibil. Un alt lucru pe care viitorii miri trebuie sa il cunoasca este acela ca este indicat sa ceara oferte de la mai multe cofetarii, dupa care sa le analizeze pe fiecare in parte. Asa deoarece nu numai preturile difera, dar si modul in care sunt realizate. Trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte inainte de a lua decizia finala. Pretul torturilor variaza si este impus nu numai de ingredientele folosite pentru realizarea acestuia, ci si de cofetar, de profesionalismul lui. Un lucru important de stiut este acela ca numarul feliilor de tort nu trebuie sa fie acelasi cu numarul invitatilor. Este in regula si daca se va realiza un tort care sa ajunga la aproape 70-80 % din totalul invitatilor. Si asta deoarece sunt unii invitati care nu pot sta pana la final, pana la momentul in care se va taia tortul. Si, la nevoie, feliile pot fi taiate un pic mai mici pentru a-i putea servi pe toti (daca intr-adevar raman absolut toti invitatii pana in moemntul in care se va taia tortul).

Tortul de nunta. Informatii pentru viitorii miri

Victoria’s Cake Company

In ultima vreme au aparut torturi de nunta din ce in ce mai variate. Este bine ca aceste deserturi pot fi personalizate in functie de ceea ce isi doresc mirii. Astfel, desertul cel mai spectaculos de la nunta poate spune multe despre personalitatea mirilor. In plus, tortul poate fi selectat in functie de stilul nuntii si poate contine elemente caracteristice eveniemntului.

In ceea ce priveste aroma, este bine sa nu va limitati la cele clasice, ci sa fiti inventivi si originali. Va fi o experienta culinara de neuitat pentru invitati. Aromele precum cea de lavanda, de fructe exotice sunt numai cateva dintre optiuni. De asemenea, puteti jongla cu combinatii deosebite de gusturi. Tot ce trebuie sa faceti este sa discutati cu persoana care se ocupa de realizarea tortului. Si nu aveti cum sa dati gres. Puteti alege orice culoare, orice model, orice aroma.

teilor.ro

Pana ina nul 1930, mireasa era cea care trebuia sa taie si sa le ofere torul invitatilor. Era primul lucru pe care trebuie sa il faca in calitate de tanara sotie. Insa, in timp, mireasa a inceput sa primeasca ajutorul mirelui in aceasta privinta. Si asta pentru ca modelele tortutilor au evoluat si a fost nevoie de ajutor pentru a taia desertul delicios.

Tortul de nunta. Informatii pentru viitorii miri

CBS Los Angeles – CBS Local

Si daca tot suntem la acest capitol dulce, nu putem uita de candy bar. Dulciurile colorate si diversificate nu au cum sa ramana neobservate de invitati, indiferent de varsta acestora.

Si acum, la final, dupa ce am vorbit despre tortul de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vizioan clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe sote ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment