tematici-de-nunti Stiri despre nunta

Top trenduri de nunta in 2020.

Conform TheKnot cei care isi vor face nunta in 2020 vor pune accent pe  personalizare si individualitate dar vor acorda atentie si sustenabilitatii prin  decorațiuni creative si detalii reutilizabile.  În plus, cuplurile iau în considerare o experiența culinară completă si personalizata, fiecare invitat putand opta pentru ceea ce doreste sa serveasca la masa sau la bar. În plus tendința de personalizare se extinde si dincolo de ziua nunții. Iata mai jos Top trenduri de nunta in 2020.

teilor.ro

Coafuri pentru mirese. Ce se poarta in 2020 in materie de coafura?

Machiaj pentru mireasa. Ce va fi la moda in 2020?

Moda pentru mirese 2020. Cum sa fii o mireasa la moda?

teilor.ro

Trend Rochii de Mireasa pentru primavara 2020

Top trenduri de nunta in 2020

Top trenduri de nunta in 2020

Top trenduri de nunta in 2020.

Sustenabilitatea
Numarul nuntilor eco-frendly este in mare crestere. Tinerii acorda din ce  in ce mai mare atentie mediului inconjurator intelegand in sfarsit ca nunta nu trebuie sa fie o ocazie de a risipi resurse inutil. În timp ce unele cupluri se angajează să obțină deșeuri zero sau o amprentă redusă de carbon,  altele aleg elemente creative, precum decorarea localului cu accesorii reutilizabile. Cuplurile solicită furnizorilor de catering și barmanilor să ofere agitatori și paie ntru băuturi reutilizabile și să evite utilizarea plasticului. O variantă mai practica presupune refolosirea a florilor și a decorațiilor de la ceremonie la recepție, luând obiecte precum felinare și aranjamente de pe culoar și repoziționându-le ca piese centrale sau decor de masă la recepție, precum și aprovizionarea cu mâncare locală și alegerea papetăriei cu modele mai puțin elaborate și cerneluri pe bază de soia pentru invitații și semnalizare. Cuplurile pot reduce în continuare amprenta lor de carbon (și costurile!).  Daca iti doresti o nunta eco itirecomandam cartea scriitoarei Mireya Navarro, “Nunta verde”, iti poate oferi diverse alternative pentru planificarea unui eveniment festiv care sa nu dauneze mediului.

Meniuri personalizate . Meniul clasic de nunta nu mai este la moda. De cativa ani servirea tip bufet suedez a castigat un loc binemeritat in randul nuntilor autohtone dandu-le un aer mai relaxat. Noua tendinta insa duce menul de nunta la un alt nivel. Meniu personalizat pentru fiecare oaspete. Cum ar fi ca la urmatoarea nunta la care participiu in loc de aperitiv si sarmale sa iti comanzi mancarea preferata? Ei bine, in occiodent deja lucrurile se petrec in acest mod iar la anul s-ar parea ca din ce in cemai multi tineri vor opta pentru meniu personalizat la nunta lor.

Oaspeții se servesc la bar Daca tot vorbi de o relaxare in ceea ce priveste meniul clasic de nunta, influenta se va siti si in ceea ce priveste servirea bauturilor. Chelnerii extrem de scortosi ce strajuiesc pe langa mese sunt OUT. Un open bar unde oaspetii sa isi poata pregati singuri bautura preferata este obtiunea perfecta pentru cei care vor sa isi organizeze o nunta moderna in 2020.

teilor.ro

Iluminare cu led Luminile decorative vor fi in mare voga anul viitor. De la reclame vintage luminoase, la mesaje romantice si beculete multicolore care sa dea senzatia de camin calduros locatiei voastre de nunta. Toate aceste idei le gasi deja in magazinele de home deco, iar la anul vor invada si localurile care gazduiesc nunti.

Top trenduri de nunta in 2020

Top trenduri de nunta in 2020

De la decor la băuturi, florile sunt folosite pentru a face declarații îndrăznețe. Florile nu se mai rezuma demult la buchet si la aranjamentele de pe mese.   deoarece cuplurile folosesc înflorituri comestibile în salate, cuburi de gheață cu plante criogenate, infuzii de plante  pe deasupra deserturilor.  Aranjamentele florale din aceeasi culoare dar texturi diferite vor fi deasemenea printre preferintele anului viitor in materie de aranjamnte florale.

Divertisment live și experiențe unice. Divertismentul la o nunta va fi dus la un alt nivel in anul care vine. Muzica nu este singura solutie pentru a intretine atmosfera la o nunta. Ba dimpotriva, puteti opta pentru o nunta la care socializarea sa fie punctul forte. Mese lungi cu prieteni galagiosi. Daca asta este si ideea ta despre nunta de vis atunci nu irosi banii pe formatii care sa cante toata noaptea.  Poti opta pentyru un scurt moment cu muzica live de calitate. Apioi umple searta cu momente de diveertisment. Un magician, statii live de servire sampaniei, lansare de lampioane dar si o cabina foto si un guest book pentru invitati.
Aceste servicii distractive sunt adesea  neașteptate – și oferă oaspeților ceva despre care să vorbească în anii următori.

In continuare, te invit pe pagina StudioBlitz, acolo unde vei gasi inspiratia pentru nunta ta.

teilor.ro

Sursa Foto – TheKnot

Top trenduri de nunta in 2020

Top trenduri de nunta in 2020

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment