Top opt regrete după nuntă

Te stresezi și te ocupi de fiecare detaliu pentru ca nunta să fie perfectă, dar după nuntă vei realiza că unele lucruri nu au fost ce trebuie, așa că află aici care sunt top opt regrete după nuntă, astfel încât să știi pentru ce nu trebuie să te stresezi prea mult.

teilor.ro

Top opt regrete după nuntă

După nuntă, deseori mirii au regrete, motiv pentru care realizăm top opt regrete după nuntă, special pentru viitorii miri, ca aceștia să știe pe ce să pună accent și ce trebuie să evite la nuntă, ca mai apoi să nu aibă regrete.

1. Primul regret din Top opt regrete după nuntă este suma prea mare alocată rochiei de mireasă.

Rochia de mireasă este rochia la care multe femei visează din copilărie, dar dacă alocăm o sumă prea mare pentru ea, este foarte probabil să regretăm acest lucru după nuntă, când vom realiza că a fost o rochie doar pentru o noapte.

teilor.ro

2. Rochiile prea grele și mari se regăsesc și ele în top opt regrete după nuntă.

O rochie grea și foarte mare limitează mișcările. Da, ai fost o mireasă superbă, dar nu te-ai bucurat de nuntă din cauza că nu ai putut să dansezi în voie.

3. Pantofii cu tocurile prea mari.

În top opt regrete după nuntă nu lipsesc pantofii pentru că iarăși, pantofii incomozi nu te vor lăsa să te simți bine. Și când te gândești că oricum nu s-au vazut de sub rochie.

teilor.ro

4. Stresul excesiv înainte de nuntă și chiar la nuntă.

La final, totul a fost bine, iar toate temerile au fost degeaba. Toate nopțile nedormite și tot acel stres putea sa nu fie, dacă știai că te stresezi degeaba.

Top opt regrete după nuntă

Top opt regrete după nuntă

5. Banii investiți în invitații și mărturii.

Dacă te gândeai că invitațiile tale de nuntă vor ajuns la gunoi sau drept material de desenat pentru copii, nu ți-ai mai fi bătut capul atâta cu ele. La fel și cu mărturiile, dacă ai fi știut că vor rămâne pe mese, nu ai mai fi dat atâția bani pe ele.

teilor.ro

6. Fotografii și cameramanii.

În top opt regrete după nuntă se află fotografii și cameramanii pentru că rezultatul lor se vede după nuntă, iar mulți miri au regretat că nu i-au ales pe cei mai buni, din cauza materialelor primite după nuntă. În fond, cu astea rămâi după nuntă.

7. Dansul mirilor.

Moment emoționat, dansul mirilor, dă mari bătăi de cap, dar după nuntă veți realiza că este în top opt regrete după nuntă pentru că a fost mult mai ușor decât vă imaginați.

Top opt regrete după nuntă. StudioBlitz.ro

8. Petrecerea burlacilor și a burlăcițelor.

Din cauza timpului care presează, unii miri sar această etapă, iar după aceea, regretă. Aceste petreceri merită făcute.

În general, nu vă stresați prea mult în legătură cu nunta, iar dacă se ivesc probleme neprevăzute, nu vă panicați căci toate au o rezolvare. Nu vă panicați și fiți cât mai relaxați la nunta voastră.

Despre regrete de nuntă și cum să stași departe de ele, puteți citi aici, iar pe www.dumitrescuphoto.ro veți citi zece regrete referitoare la nuntă.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment