Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Ne place atunci cand vine vorba de nunti sa vorbim în termeni superlativi. Considerata de multi „cel mai important eveniment din viata” nunta ajunge sa rteflecte acest aspect in primul rand prin tinutele mirilor. Evident tinuta miresei acapareaza, este de obicei opulenta si extravaganta, umbrind tinuta mirelui. Mirele nu trebuie sa concureze tinuta miresei, ci trebuie sa o completeze, cei doi vor aparea impreuna in majoritatea pozelor de la nunta, asa ca ar fi recomandat armonia sa nu existe doar in cuplu ci sa se reflecte si in imaginea voastra din ziua nuntii. Site-urile abunda privind informatiile despre rochii si accesorii pentru mirese, cand vorbim de tinuta miriolor in schimb situatia nu sta chiar asa. Pana acum cativa ani, eram obisnuiti sa vedem miri imbracati in costume clasice inchise la culoare si cu camasa alba, in ultima perioada lururile par sa se indrepte spre un fagas normal, dealtfel, mirele cerandu-si locul meritat langa mireasa, in fotografiile de nunta. Astazi vorbim despre costume de ceremonie, Made To Measure (MTM) sau Bespoke, despre accesorii dar si despre adaptarea tinutei mirelui la tematica nunții și cavalerii de onoare. Iata  mai jos, un top magazine costume ceremonie, din Bucuresti,  cu cateva dintre cele mai cunoscute si apreciate magazine care ofera astfel de servicii mirilor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Consiglieri. Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Bigotti – Top magazine costume ceremonie Bucuresti,

Cand vine vorba de achizitionarea unui costum de ceremonie, Bigotti poate fi o alegere la indemana, are magazine in toate mallurile din Bucuresti, dar si din tara, cu personal instruit, care iti va oferi consiliere specializata. La Bigotti vei gasi nu numai costume si camasi ci si toate accesoriile necesare unei tinute de nunta.

Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Bigotti. Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Stilul italian in moda masculina a fost lansat in premiera in Romania prin intermediul brandului Bigotti, incepand cu anul 2000, odata cu inaugurarea primului sau magazin, aducand astfel o noua perspectiva asupra modei barbatesti atat in ceea ce priveste designul vestimentar cat si a introducerii diversitatii accesoriilor sau a culorilor indrasnete in moda masculina. În spatele vitrinelor Bigotti, barbatii au gasit noi posibilitati de a alege o imagine stilata, de a se exprima într-o maniera diferita dar eleganta si de a privi cu entuziasm cum stilul in moda masculina este definit de un brand, de brandul Bigotti. – www.bigotti.ro

Consiglieri –Top magazine costume ceremonie Bucuresti,

Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Consiglieri. Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Unul din magazinele de top din bucuresti in materuie de costume de ceremonie,  care are la baza conceptul Custom Made  Consiglieri este un brand de vestimentație masculină,  ce ofera  un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu. Custom Made presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului / made-to-measure), adaugand vestimentatiei elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client. – www.consiglieri.ro.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Consiglieri ofera pachet complet pentru ceremonie  insemnannd Costum Made-to-Measure „Black Tie”, 2 Camasi Ceremonie Custom-Made, Accesorii: Butoni / Papion / Batista / Ciorapi, la acest pachet se pot adauga si pantofi ceremonie.

Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Consiglieri. Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Date de contact Consiglieri:

Aleea Alexandru 7A, sector 1
Parcare rezervată în fața locației.

Program: (GMT +2)
Lu – Vi: 11:00 AM – 07:00 PM

Sâm: 10:00 AM – 04:00 PM

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Email: customer@consiglieri.ro
Tel: 0786.22.88.11

Cavaliere –Top magazine costume ceremonie Bucuresti,

Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Cavaliere. Top magazine costume ceremonie Bucuresti

Cavaliere este un bine cunoscut brand romanesc de costume ready to wear dar are si optiunea made to measure pentru barbati. Un jucator important in industria modei masculine de la noi, brandul exista pe piata romaneasca de 20 de ani, fiind renumit pentru calitatea si eleganta costumelor. Dupa o decadere a brandului, dupa 2010,  fiind considerat la un moment dat „invechit” Cavaliere reintra pe piata in ultimii doi ani cu modele noi, adaptate noilor cerinte ale pietii.

Magazine Cavaliere gasiti in Afi Cotroceni, Magazinul Unirea, dar si Outlet Cavaliere in Fashionhouse Militari.

Daca sunteti in cautare de servicii foto-video, pentru nunta ta, te invitam in continuare pe pagina StudioBlitz.

Pe aceeasi tema:

Costumul mirelui pentru cununia civila

Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment