Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

Dubai este o destinatie foarte placuta pentru o luna de miere, loc unde va puteti bucura de cele mai romantice experiente. Cu siguranta va veti bucura de peisajul spectaculos, iar aceasta destinatie nu trebuie ratata. Daca va ganditi la o luna de miere in Dubai, mai jos va propunem cateva variante de hoteluri din care puteti alege.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

1. Hotel Park Regis Kris Kin

Hotelul este amplasat langa centrul comercial Burjuman si la 10 min de mers cu masina fata de centrul de expozitii World Trade. In cadrul hotelului puteti beneficia de o piscina pe acoperis cu o vedere fascinanta asupra orasului Dubai. Camerele sunt mobilate modern, iar restaurantul si barul de vinuri sunt la etajul 19 si ofera o vedere panoramica. Va puteti relaxa la piscina, spa sau centrul fitness.

Hotel Park Regis Kris Kin Sursa:booking.com

2. Hotel Stella di Mare

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Hotelul este situat in Dubai Marina are o piscina in aer liber unde sa va puteti relaxa si se afla la 10 minute de mers pe jos fata de plaja JBR. Ca si variante de relaxare mai puteti beneficia de cada cu hidromasaj, sauna si baie de aburi. Seara, puteti sa serviti o bautura racoritoare la barul de pe acoperis care este situat la etajul 31. Daca sunteti interesati de plaje si cumparaturi, acest hotel este optiunea perfecta.

Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

Hotel Stella di Mare. Sursa: booking.com

3. Hotel Ramada by Wyndham Jumeirah

Acest hotel este modern si elegant cu o piscina pe acoperis unde va puteti relaxa privind orasul. Hotelul se afla la 3 minute de mers pe jos fata de centrul comercial Al Ghazal si la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de muzeul Etihad. Daca doriti puteti beneficia de centrul SPA unde va puteti relaxa cu un tratament de infrumusetare atat faciale cat si corporale sau puteti petrece timpul la centrul fitness care este utilat foarte modern. Restaurantul hotelului ofera oaspetilor sai mancare tip mediteraneeana sau asiatica. Acest hotel este o alegere excelenta daca va doriti sa vizitati sau sa mergeti la cumparaturi, deoarece aveti o multitudine de variante din care puteti alege.

Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

Ramada by Wyndham Jumeirah. Sursa:booking.com

4. Hotel Royal Central The Palm

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acest hotel se afla la 5 km fata de centul comercial Mall of the Emirates si la 25 de km fata de Aeroportul International Dubai. Receptia hotelului este deschisa non stop si puteti beneficia de o plaja privata. In cadrul hotelului puteti servi mic dejun tip bufet sau continental. Daca va doriti sa va relaxati la plaja si sa degustati cele mai bune mancaruri, Royal Central The Palm este optiunea cea mai potrivita.

Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

Royal Central Hotel The Palm. Sursa:booking.com

5. Hotel Conrad

Hotelul are vedere panoramica spre Golful Persic si Bulevardul Sheikh Zayed, unde puteti beneficia de piscina in aer liber si o sala de sport. In cadrul restaurantului puteti gusta o multime de preparate si bauturi. Hotelul se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Dubai si de asemenea este foarte aproape de Dubai World Trade Centre. Daca sunteti interesati de o calatorie cu divertisment si cumparaturi de lux cu siguranta veti fi cazati in locul potrivit.

Top hoteluri pentru luna de miere din Dubai

Hotel Conrad. Sursa:booking.com

Sper ca aceste sugestii despre top hoteluri pentru luna de miere din Dubai v-au inspirat, iar daca doriti sa faceti o rezervare, cel mai de incredere site este Booking.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre o luna de miere din Dubai va invit sa cititi urmatorul articol unde Andreea Ristea ne vorbeste despre experienta sa proprie sau articolul Ancai Pavel despre hoteluri recomandate din Dubai.

Despre autor

A Anca

Adauga un comentariu

Leave a Comment