Toamna, sezonul iubirii

Primăvara este anotimpul perfect pentru prime întâlniri jucăuşe şi distractive, pentru când apar fluturaşii în stomac şi nu putem să nu zâmbim cu gura până la urechi atunci când ne ţinem de mână cu băiatul de care ne-am îndrăgostit. Vara este sezonul perfect pentru o cerere în căsătorie fastuoasă, urmată de o petrecere de logodnă nebunească care să ţină până în zori. Toamna, pe de altă parte, cu aerul ei nostalgic şi romantic, este, fără doar şi poate, sezonul iubirii. Cu o paletă bogată de culori, compusă din portocaliuri arzătoare, verde estompat şi nuanţe tomnatice adânci, nunta ta de toamnă poate fi una de vis, încărcată de sentimente puternice, de romantism şi de căldură, un eveniment care să încununeze cu multă emoţie povestea voastră de dragoste.

teilor.ro

Toamna, sezonul iubirii

O să o las pe fotografa Emily Broadbent să ne vorbească despre inspiraţia şi despre detaliile acestui minunat happily ever after: “Ştiam că The Conservatory din vechiul St. Charles este fundalul perfect pentru ceremonia lor organizată în trombă. Apoi, am avut ocazia să îi privim dispărând între culorile apusului de soare în maşina vintage cu care au pornit spre luna de miere. Pentru această nuntă, am vrut nuanţe tomnatice estompate, dar care erau totuşi încă destul de îndrăzneţe încât să facă un statement. Am ales portocaliul mistuitor, tonuri purpurii şi vegetaţie încă verde pentru locaţia aleasă pentru ceremonie. Pentru mireasa noastră, am ales un roşu-oranj pentru buze, pentru a complementa tonurile portocalii ale buchetului ei şi nuanţele stinse pe care le-am ales pentru mire. Cei doi pornesc către restul vieţii lor într-o maşină vintage impresionantă, cu bagajele deja făcute şi gata de plecare în luna de miere. Am ales toamna pentru această nuntă deoarece toamna marchează finalul unei ere. Nu este nimic mai frumos decât să întâlneşti iubirea vieţii tale, să te îndrăgosteşti de ea şi să vă spuneţi jurămintele, iar acest sezon descrie perfect acest stadiu al vieţii.”

sezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubiriisezonul iubirii

Iată aici câteva torturi superbe pentru nunta ta de toamnă.

Iar aici, citeşte despre cele mai frumoase coafuri pentru o nuntă de toamnă.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment