Tipuri de oameni la nunta

Am participat de-a lungul timpului la nunti, asa ca am decis sa scriu un articol despre tipuri de oameni la nunta. Am observat la evenimente persoane care s-ar putea incadra in anumite categorii. Desigur, este vorba aici despre opinia personala, deci sunt detalii trecute prin filtrul subiectivitatii. Dar, ca sa nu mai lungim vorba, sa vedem ce am remarcat in timp la evenimentele la care am luat parte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tipuri de oameni la nunta

1. Cei carora le place sa danseze. Sunt sufletul petrecerii. Ei dau start dansului, se vede ca se simt bine pe ringul de dans, nu tin cont de modul in care danseza, daca se uita sau nu cineva la ei. Doar traiesc momentul, se bucura de muzica si se lasa condusi de acordurile melodiilor. Imi plac omanii de genul asta. Nu le este teama sa se exprime in pasi de dans, nu se uita in stanga sau in dreapta sa vada daca sunt priviti de alti invitati.

2. Cei care se plictisesc. Si stau pe telefon. Sau ies afara la tigara si chiar raman multa vreme acolo. De ce se plictisesc? Ori nuntile nu sunt tocmai evenimente potrivite pentru ei, dar au fost nevoiti, totusi, sa ia parte la acel eveniment, ori nunta aceea nu este genul de eveniment la care se distreaza. Poate muzica nu li se pare ok, poate nu sunt asezati la masa cu oameni pe care ii cunosc etc. Prentru ei timpul trece mult prea greu, le cad pleaopele de somn, isi mai iau o cafea, mai ies un pic afara, se mai uita la ceas, mai butoneaza telefonul pana cand, intr-un final, pot pleca acasa.

Tipuri de oameni la nunta

Tipuri de oameni la nunta

3. Cei care observa. Pentru ca mai apoi, probabil, sa aiba ce comenta. Se uita la tinutele tuturor, la gesturi, modul in care vorbesc altii si multe altele. Detaliile fine nu le scapa, au nevoie de tot pentru ca la final sa traga linie, sa faca socotelile si sa isi formeze o idee despre eveniment pe care, evident, ulterior o vor transmite mai departe.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Cei care sunt pe acolo. Pe langa mireasa sau mire, pe langa parintii mirilor, in fata cameramanului sau a fotografului. Oriunde, sa fie bagati in seama, sa fie observati. De ce? Asta nu stiu si sincer nu am intrebat. 😀

5. Cei emotionati. O melodie, un gest, un cuvant, orice ar putea declansa o criza de plans. E plans d-ala caracteristic unui suflet sensibil, romantic, uneori cu sughituri si cu rimel intins pana la gat. Sigur ca nuntile trezesc anumite emotii, insa uneori ele scapa de sub control. La fel si lacrimile.

Tipuri de oameni la nunta

Tipuri de oameni la nunta

6. Cei care consuma mai mult alcool decat ar fi cazul. Si ajung in centrul atentiei fie ca vor sau nu. Si spun sau fac lucruri pe care si le-ar dori sterse din memoria celor ce le-au vazut sau auzit. Asa aleg sa se distreze ei probabil.

Cam asta a fost lista mea. Daca doriti sa o completati cu propriile observatii de la evenimente, puteti sa faceti asta in sectiunea de comentarii. Si inainte de a incheia articolul te invit sa citesti si materialul de aici despre invitatii la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment