Tipuri de invitati la nunta

Indiferent de stilul evenimentului sau de numarul persoanelor care iau parte la nunta, vei observa ca invitatii se incadreaza in anumite categorii. Iata care sunt cele mai intalnite tipuri de invitati la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tipuri de invitati la nunta

1. Adolescentul bizar. Este acolo, in coltul localului, probabil cu telefonul in mana, dorindu-si sa fie oriunde altundeva, numai la nunta nu. Asta pana isi fac aparitia domnisoarele de onoare, desigur. Dupa aceea ii vor capta atentia si nu se va mai simti ca nuca in perete la acel eveniment.

2. Sora mai mare, singura. Poate are o cariera de succes, insa la capitolul iubire nu sta bine deloc. Si bineinteles ca se bucura pentru tine, insa parca si-ar dori si ea sa traiasca acele momente, sa fie in locul tau. Si parca ar fi dispusa sa renunte la succesele de pana atunci, pentru o fericire ca a ta.

Tipuri de invitati la nunta

Chillisauce

3. Invitatii care trebuie sa profite de mancare si de bautura. Daca tot au venit la eveniment si scot din buzunare o anumita suma de bani, atunci se gandesc ca trebuie sa profite de tot ceea ce se serveste la nunta. Asa ca vor cere si alte portii, doar pentru a se asigura ca banii nu au fost pierduti. Ar putea chiar sa ia la pachet mancarea, pentru ca doar au platit-o, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Cei carora le place sa petreaca. Vor sta mereu pe ringul de dans, vor dori sa ii impresioneze pe ceilalti cu miscarile lor. Uneori vor exagera, insa asta nu are importanta pentru ei. Cel putin se distreaza si, de ce nu, ii amuza si pe cei care ii privesc. Sau poate chiar vor fi admirati pentru curajul de care dau dovada.

5. Cavalerul de onoare care atrage toate femeile. Probabil va veni la nunta insotit de una sau doua domnisoare carora probabil nu le va da atentie, fiind mult mai atras de celelalte femei prezente la nunta. Probabil nu a avut niciodata o relatie care sa tina mai mult de trei saptamani. Inca nu se gandeste la casatorie.

CITESTE SI: Am uitat sa fim naturali la nunta?

CITESTE SI: Lucruri de care invitatii la nunta sunt deseori nemultumiti

Tipuri de invitati la nunta

Chicago Tribune

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Matusa care consuma mai mult alcool decat ar trebui. Probabil isi va face un obicei din a cere mai multe pahare de alcool la nunta. Va purta o rochie care nu este deloc potrivita pentru varsta ei. De asemenea, va pleca de la eveniment mult mai repede decat ar fi cazul.

7. Rudele pe care nu le cunosti. Cu totii avem anumite rude pe care, probabil, nu le cunoastem. Iar in ziua in care te casatoresti trebuie sa fie la nunta. Pentru ca asa spun parintii vostri. Pentru ca ei ii cunosc mai bine.

8. Unchiul care isi petrece timpul cu cei mici la nunta. Poate ii face placere sa aiba grija de copii, sau pur si simplu este repsonsabilitatea lui, este rolul lui in cadrul nuntii.

Asadar, la nunta pot fi prezente diferite tipuri de persoane. Indiferent de cat de grandios este evenimentul, cu siguranta vor fi persoane pe care le poti incadra cu usurinta in anumite tipare.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment