Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Una dintre sarcinile mirelui este aceea de a alege cavalerul de onoare. Nu este usor sa ia o astfel de decizie, avand in vedere ca trebuie sa tina cont de anumite aspecte: trebuie sa fie responsabil, organizat, de incredere si, evident, sa scrie un discurs deosebit si, nu in ultimul rand, sa poata tine discursul in fata celorlalti invitati. Mai jos vei gasi cateva tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor, pentru a sti la ce sa te astepti din partea fiecaruia dintre ei.

6 tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Fratele mai mic. Te stie de o viata intreaga si, desi nu are cum sa isi aminteasca absolut tot ce s-a intamplat intre voi din ziua in care s-a nascut, are fara doar si poate numeroase povesti despre tine, pe care le va impartasi si altora in ziua nuntii tale. Va fi amuzant si emotionant si memorabil. Si, daca in scenariu apare si un pic de imaturitate, ei bine… va adauga un pic de sare si piper discursului.

Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Aevitas Wedding

Fratele mai mare. Daca fratele tau mai mare este cavalerul de onoare si urmeaza sa tina un discurs la nunta, atunci sa te astepti la povesti despre tine, chiar si un pic stanjenitoare. Doar te stie dintotdeauna si te-a vazut transformandu-te din bebelus in barbatul care in acea zi se casatoreste. Va fi un discurs emotionant, evident, insa si amuzant, avand in vedere ca vine din partea unei persoane care te stie de o viata intreaga si cunoaste si povstile tale de viata mai… amuzante.

Cumnatul. Daca unul dintre cavalrii de onoare va fi cumnatul tau, atunci poti fi sigur ca ai scapat de povestile stanjenitoare din copilarie. In schimb, discursul se va baza mai mult pe cuplul pe care tu si sotia sa il formati. Sau, cine stie, poate se va transforma intr-o poveste amuzanta si oarecum stanjenitoare pentru mireasa. In fond, de ce avem frati daca nu pentru a ne pune uneori in situatii jenante?

Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Adrian Thomas Photography

Alte tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor? Prietenul din copilarie. Daca ai norocul sa ai un prieten din copilarie de care inca sa fii foarte apropiat, atunci este persoana perfecta pentru a-ti fi cavaler de onoare si pentru a tine un discurs. In plus, probabil v-ati promis unul altuia in clasele primare ca veti fi cavaleri de onoare unul pentru celalalt la nunta. Desigur, trebuie sa stii ca toate lucrurile pe care le-ai tinut departe de ai tai (aventurile din copilarie, nazbatiile si multe altele) vor iesi acum la suprafata.

Cel mai bun prieten. Fie ca v-ati cunoscut in timpul facultatii, la serviciu sau intr-o alta imprejurare, discursul lui va cuprinde fara doar si poate amintiri precum ziua in care v-ati imbracat in haine de femei sau chiar glume usor exagerate. Dar asta nu inseamna ca nu va fi un discurs deosebit.

Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Kerry Morgan

Tatal tau. Daca va fi cavalerul tau de onoare, va fi onorat, fericit si emotionat. Si, nu mai vorbim despre discursul sau, care va veni din partea unei persoane care te iubeste cel mai mult si care va vorbi in numele intregii familii.

Am vazut care sunt cele sase tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor. Indiferent care va fi in cazul nuntii voastre, nu uita ca va fi un discurs deosebit, emotionant, poate chiar amuzant si, evident, memorabil.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment