Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

Pentru toamna anului 2019, se schimaba cateva detalii in tendintele generale ale nuntilor. Decorul de nunta, accesoriile miresei si scheme de culori se schimba in mod constant, iar daca vrei ca nunta ta sa fie petrecerea anului, trebuie sa te informezi asupra acestor tendinte.

Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

 1. Cocktail-uri in fructe scobite
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  cocktail servit in fructe Sursa: thewhisp.mommyish

Acest trend este inspirat de restaorantul pe acoperis Eataly din New York City. Cocktail-urile servite in fructe scobite vor fi in trend sigur pana la finalul anului 2020. Poti folosi atat fructe, cat si legume de toamna. Alte tendinte pentru meniul de nunta aici.

 1. Visiniu pentru mire
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  costum visiniu pentru mire Sursa: Shutterstock

Femeile au devenit mai creative in ceea ce priveste rochia lor de mireasa de mai mult timp, iar acum este randul barbatilor sa devina inventivi in ceea ce priveste costumul mirelui. Albastru si negru erau pana acum singurele culori populare pentru costumul mirelui. Visiniul a inlocuit acum albastrul in toate nuantele sale in cee ace priveste preferintele mirilor pentru hainele lor. Fireste ca si rochiile de mireasa au specificatiile lor.

 1. Instalatii pe tavan
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  instalatii pe tavan Sursa: Shutterstock

De ceva vreme, cuplurile devin din ce in ce mai creative cu locatia lor de nunta. Aceasta este decorata de la tavan pana la podele. Florile au fost, sunt si vor ramane intotdeauna un décor potrivit pentru o nunta, dar candelabrele florale, franghiidin flor atarnate de tavan, vor moderniza mult nunta clasica. Daca locatia nuntii se afla afara, instalatii luminoase suspendate vor lumina feeric petrecerea, iar oaspetii isi vor aminti de ea mult timp.Citeste si articolul ” Cum decorezi nunta in toamna anului 2019″.

 1. Tacamuri aurii
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  tacamuri aurii Sursa: Shutterstock

Nuntile toamna sunt de regula, in tonuri calde. Chiar daca mergi inspre o schema de culori in care culoarea principal este violetul, culoarea metalica aurie va alinia tot decorul cu o toamna splendida. Pe langa tacamuri aurii elegante, expertii recomanda si tacamuri de argint, inele metalice pe servetele, auriu(sau argintiu) pe inviatiile de nunta.

 1. Nu folosi orez pentru iesirea de la cununia civila
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  nu folosi orez la cununia civila Sursa: thewhisp.mommyish

Aruncarea cu orez a inceput sa nu mai fie folosita din cauza deverselor probleme de mediu si de sanatate. Orezul poate fi inlocuit cu plante aromatice, petale de flori biodegradabile, confetti sau lavanda. Asa ca nu mai folositi orez, pentru estetica, mediu si sanatate( unei doamne i-a intrat un bob de orez la o nunta in ureche si a trebuit sa ajunga la medic uitand de petrecere).

 1. Portocaliul inlocuieste coloarea roz
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  portocaliul inlocuieste rozul Sursa: Shutterstock

Inainte sa va revoltati, ganditi-va ca portocaliul in florile pentru nunta sau in invitatiile la nunta va vor ajuta sa evocati tema toamnei, in vreme ce culoarea traditionala roz arata mai bine la o nunta iarna.

 1. Torturile negre
  Tendinte generale pentru nunta toamnei anului 2019

  tort negru pentru nunta Sursa: Shutterstock

Atata timp cat torturile pentru nunta fara glazura, in special in lunile de toamna si de iarna, sunt considerate de publicatii precum Vogue o greseala a miresei, o noua tendinta pentru torturile de nunta, in special pentru perioada rece a anului, incepe sa se contureze. Site-ul care da tonul tendintelor pentru prajituri, American Dream Cakes, pledeaza pentru tortul de nunta cu exterior negru mat. Opusa paletei de culori calde pentru o nunta toamna( purpuriu, galben si culori metalice), culoarea neagra a tortului de nunta nu face decat sa sublinieze si mai mult schema de culori.

Dar poate ca nu te inspira prea mult toate ideile de mai sus si vrei sa stii doar culoarea generala in trend pentru nunta toamnei 2019 pentru o nunta care sa te caracterizeze.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment