Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

Totate cuplurile asteapta cu nerabdare momentul in care se vor casatori. Se gandesc cu emotie, dar si cu teama la ziua aceea. Teama este legata de faptul ca ceva ar putea scapa de sub control, iar ziua planificata cu atat de multa atentie se poate transforma intr-un cosmar. Iata care sunt temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele.

Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

1. Vremea rea. Este ceva ce nu aveti cum sa controlati. Si, de asemenea, este un motiv pentru care miresele pot intra in panica foarte usor. Mama natura va poate surprinde neplacut, dar asta nu inseamna ca nu va puteti bucura de nunta chiar daca ploua sau daca temepraturile sunt mai scazute decat v-ati fi dorit. De asemenea, nu uitati ca pozele in ploaie sunt foarte romantice. Cel putin veti avea si unele avantaje, nu numai dezavantaje. Insa, este bine daca v-ati pregati dinainte pentru o astfel de situatie.

Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

2. Invitati care nu vin la nunta. Poate au spus ca vor veni, insa din diferite motive, nu vor fi prezenti la eveniment. Evident ca mirilor nu le va placea sa vada locurile libere de la mese. Mai ales daca este vorba despre persoane apropiate pe care chiar si le doreau la eveniment. Sa speram ca nu vi se va intampla asta, insa daca veti fi pusi intr-o astfel de situatie, nu prea aveti ce sa faceti. Doar bucurati-va de eveniment impreuna cu cei care au putut sa fie prezenti.

3. Mireasa se impiedica in timp ce merge spre altar. Este cosmarul oricarei femei. Din fericire, nu se intampla lucrul asta atat de des precum cred unele mirese. Ca sa te asiguri ca nu se va intampla asta, ai grija sa nu porti tocuri foarte inalte. De asemenea, poti exersa acasa mersul spre altar, imbracata in rochia de mireasa si incaltata cu pantofii pe care ii vei purta in ziua nuntii.

4. Fotografiile nu ies asa cum va doriti. Nu uita ca cel care va face pozele la nunta este profesionist. Asa ca puteti avea incredere in el. Daca v-ati documentat bine inainte de a-l alege sau daca ati ales fotograful in urma unei recomandari din partea unei persoane de incredere, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Este adevarat ca fotografiile sunt foarte importante deoarece sunt amintiri pe care le veti pastra toata viata, insa atata vreme cat stiti ca ati angajat un profesionist, nu trebuie sa va faceti probleme.

CITESTE SI: Cum sa te pregatesti daca ploua in ziua nuntii

Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

CITESTE SI: Lucruri care ar putea scapa de sub control in ziua nuntii

5. Machiajul si coafura nu sunt pe placul tau. Toate privirile vor fi indreptate catre mireasa in ziua nuntii. Deci trebuie sa fie perfecta. Pentru a nu avea probleme legate de machiaj si de coafura, ai putea ruga persoana care se va opcupa de acest aspecte sa te machieze si sa te coafeze asa cum vrei sa fii in ziua nuntii. Astfel vei putea observa daca este ceva care nu iti pace.

6. Invitati care nu au un comportament placut. Nu ai cum sa ii controlezi pe ceilalti. Si, avand in vedere ca se va consuma alcool, poate unii invitati vor avea un comportament neplacut. Daca stii ca unii dintre ei au tendinta de a crea astfel de probleme, atunci ar fi bine daca ai vorbi cu ei inainte de nunta si inainte de a consuma alcool. Roaga-i sa nu intreaca masura. Insa ai grija cum comunici lucrurile acestea. Nu vei dori sa jignesti pe cineva.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment