Tematici pentru nunta de toamnă

O nuntă cu tematică nu este foarte des întâlnită din cauza faptului că trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, deci organizarea poate pune dificultăți. Nunta cu tematică trebuie să fie în primul rând aleasă în funcție de personalitatea mirilor. Te-ai decis să celebrezi unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta într-un anotimp arămiu? Toamna poate să îți ofere o mulțime de variante în ceea ce privește decorul și abordarea pe care o poți alege. Prin faptul că toamna poate avea și zile mai călduroase puteți să organizați nunta în aer liber, însă fiți foarte atenți la vreme! Luna septembrie pare cea mai potrivită pentru vremea frumoasă, căci vara abia își închide aripile, iar dacă vrei ca data nunții tale să fie în octombrie trebuie să te împaci cu ideea că vremea nu va mai fi la fel de prietenoasă și zilele ploioase probabil vor fi mai dese.

4 tematici pentru nunta de toamnă

1. Recoltă
Recolta poate constitui principalul motiv pentru care o mulțime de mirese aleg să-ți planifice nunta toamna. Imaginează-ți cum și în câte feluri te poți juca cu decorul și culorile! Floarea-soarelui este o floare perfectă pentru buchetul miresei toamna, butoniere din grâu, porumb uscat și dovleci folosiți pentru decor, fân folosit pe post de scaune la ceremonie, frunze în loc de petale de trandafiri; creativitatea se va vedea prin folosirea dovlecilor pe post de vază. Verde, galben, portocaliu, alb sunt doar câteva culori cu care vă puteți juca.

Tematici pentru nunta de toamnă

Pinterest

2. Pădure
Atunci când alegi să-ți faci nunta în aer liber nu ai nevoie de un decor sofisticat sau de decorațiuni prea multe. Peisajul pitoresc de la marginea unei păduri poate fi perfect și nu costă deloc! Tot ce trebuie să faceți este să îmbinați elementele din natură în așa fel încât să arate cum v-ați dorit, iar culorile pe care le puteți alege sunt verde, maro, alb. Pinii, florile de toamnă, ramuri, frunze… acestea sunt doar câteva elemente pe care le puteți utiliza. Această tematică este perfectă pentru cuplurile liniștite, dornice de relaxare, romantice și iubitoare de natură.

Tematici pentru nunta de toamnă

Pinterest

3. Halloween
Pentru o tematică mai de festival și pentru căutătorii de atipic și aventură, pentru cei care nu se declară romantici, tematica de Halloween poate fi una potrivită pe care o puteți încerca. De asemenea, dacă vreți să renunțați la tendințele tradiționale de nuntă și vreți să aduceți o notă de creativitate, această tematică cu siguranță va rămâne în memoria invitaților voștri. Nuanțele de alb, negru, roșu, violet sunt cele mai potrivite. În cazul unei astfel de tematici data nunții este importantă, nu planifica nunta în noiembrie, ci mai devreme de 31 octombrie sau chiar pe 31 octombrie.

Tematici pentru nunta de toamnă

Pinterest

4. Noapte înstelată
Aceasta este o tematică pe care o puteți folosi în orice anotimp. Culorile principale pot fi alb, albastru, argintiu, însă și negru sau violet sunt opțiuni perfecte. Elementele principale, stelele, pot fi integrate peste tot, de la decorul principal, decorul de pe masă până la rochia miresei.

Tematici pentru nunta de toamnă

Pinterest

Dacă v-au plăcut tematicile de mai sus puteți lua în considerare acest anotimp pentru data nunții voastre, mai ales pentru cei care își doresc totodată și o nuntă în stil rustic. Posibilitățile sunt diverse, deci trebuie doar să vreți să adoptați tematici pentru nunta de toamnă! Tu la ce tematică te-ai gândit?

Iar acum vă invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri inspiraționale pentru nunta voastră.

Despre autor

Ana

Leave a Comment