Teaser-ul in filmare nunta

Ce reprezinta teaser-ul in filmare nunta?

Dragi miri, m-am gandit sa explic pentru toata lumea ce reprezinta teaser-ul in filmare nunta. Teaser-ul este trailer-ul nuntii voastre, reprezinta prima interactiune a privitorului cu nunta voastra si prezinta momentele cheie ale nuntii.

Care este rolul unui teaser?

Teaser-ul are rolul de a va oferi o imagine de ansamblu despre filmare nunta, de a oferi suspans si nerabdare pentru vizualizarea materialului final. Totodata este si o modalitate de promovare pentru videograful profesionist, prin faptul ca multitudinea de teasere construiesc portofoliu video al unui videograf profesionist.

Nu in ultimul rand, montajul unui film de nunta dureaza in jur de 6 luni. Pentru voi mirii este un timp destul de mare si sunteti nerabdatori sa vedeti ce a iesit din ziua voastra cea mare. Tocmai de aceea un videograf profesionist va va oferi un teaser pentru a va potoli putin setea de vizualizare a nuntii voastre, urmand sa va surprinda cu materialul final.

In concluzie, va invit sa vizionati un exemplu de teaser pentru a va forma o imagine despre cum se realizeaza filmul nuntii in stil cinematografic. De asemenea puteti vizualiza si portofoliul video.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment