Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

Ce care se casatoresc isi imagineaza si isi doresc ca acea casnicie va tine toata viata. Insa, din pacate, uneori viata ne poate rezerva surprize neasteptate si neplacute. Iar unele casnicii nu sunt facute pentru a rezista. Insa, daca lucrurile nu au mers bine prima data, nu inseamna ca nu trebuie sa mai crezi in casatorie, in dragoste. Pur si simplu trebuie sa astepti sa apara in viata ta acea persoana speciala. Iar atunci cand simti ca a venit momentul sa ajungi din nou la altar, nu trebuie sa eziti. Asa ca, daca te casatoresti pentru a doua oara, trebuie sa stii anumite lucruri, astfel incat totul sa fie perfect.

teilor.ro

Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

1. Fii atenta atunci cand ii anunti pe ceilalti ca va avea loc evenimentul. Avand in vedere ca ai mai trecut prin aceasta experienta, trebuie sa acorzi importanta modului in care ii anunti pe ceilalti. Daca ai copii, atunci asigura-te ca sunt primii care vor afla. De asemenea, apoi ai grija sa sa ii anunti pe cei dragi: parintii, fratii etc. Daca esti in relatii bune cu fostul partener de cuplu, atunci l-ai putea anunta ca incepi un nou capitol.

Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

2. Incalca regulile. Chiar daca este a doua nunta, nu inseamna ca nu trebuie sa mai porti o rochiie alba de mireasa. Sau ca nu trebuie sa mai ai o petrecere a burlacitelor. Este, in fond, nunta ta. Chiar daca ai mai trecut printr-o astfel de experienta, nu trebuie sa faci comparatii. Sau sa consideri ca nu este cazul sa urmezi aceleasi reguli ca prima data. Fa ceea ce iti doresti. Nu trebuie sa tii cont de reguli.

Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

Te casatoresti pentru a doua oara? Iata ce trebuie sa stii

CITESTE SI: Semne ca aveti o casnicie fericita

teilor.ro

CITESTE SI: Esti la a doua casatorie? Iata ce trebuie sa stii

3. Implica-ti familia. Daca, asa cum spuneam mai sus, ai copii din prima castorie, atunci asigura-te ca ii vei implica si pe acestia in cadrul nuntii. Nu trebuie sa fie doar simpli invitati. Pot avea diferite roluri. Te-ar putea conduce la altar, sau ar putea tine un mic discurs la nunta. Desigur, daca vor dori. Nu trebuie sa se simta obligati sa faca asta.

4. Ai grija pe cine inviti la nunta. Daca te vei casatori pentru a doua oara, trebuie sa acorzi atentie listei cu invitati. Poate sunt unele persoane pe care de data aceasta nu le vei vrea aproape la nunta. Sau despre care stii ca oricum nu vor asista. De asemenea, daca ai o reltie buna cu fostul sot sau cu fmailia lui si nu ti se pare ciudat sa ii inviti si pe acestia la nunta, iar viitorul sot nu are nimic impotriva, atunci nu este nicio problema. Le poti trimite invitatia. Iar daca lor li se va parea nepotrivit sa participe la nunta, atunci cu siguranta vor refuza invitatia.

5. Nu uita sa te bucuri de moment. Nu te gandi la relatia din trecut, la faptul ca nu a functionat. Asta nu inseamna ca a doua casnicie va avea acelasi deznodamant. Fii optimista si bucra-te de ceea ce traiesti. Nu vei schimba cu numic nici trecutul, nici viitorul.

teilor.ro

Iar acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva cipuri de nunta realizate de un vidoegraf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment