targuri de nunti Stiri despre nunta

Targ nunti Mariage Fest. Targuri nunti pentru 2020

Sezonul de nunti 2019 se apropie de final, dar toamna aceasta avem evenimente importante in vederea pregatirii nuntilor din 2020. Miresici, daca aveti nunta in 2020, inca de toamna aceasta avem doua evenimente foarte importante. Iata la ce targuri de nunti pentru 2020, poti participa toamna aceasta: Targ  nunti Mariage Fest si Targul Ghidul Miresei.  Iata, mai jos tot ce trebuie sa stii despre Targ nunti Mariage Fest:

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Targ nunti Mariage Fest

Targ nunti Mariage Fest

Targ nunti Mariage Fest. Targuri nunti pentru 2020

Locatie: Palatul Parlamentului

Data desfasurare: 25-27 octombrie, editia de toamna

Editia cu numarul 30 Targ Nunti  Mariage Fest va avea loc in perioada 25 – 27 octombrie la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce poti gasi la targul de nunti Mariage Fest:

 •  locatii de nunta
 •  rochii de mireasa
 • costume de mire
 • fotografi si videografi
 • artisti si formatii nunta
 • inele si verighete
 • aranjamente florale, marturii si multe decoratiuni pentru nunta
  Targul de nunti Mariage Fest, aduce laolalta  ofertele anului 2020.

Program Targ nunti Mariage Fest:

Targ nunti Mariage Fest

Targ nunti Mariage Fest

 • Vineri 25 octombrie: 12.00-19.00, ultima ora de intrare este 18.00,
 • Sambata 26 octombrie: 10.00-19.00, ultima ora de intrare este 18.00,
 • Duminica 27 octombrie: 10.00 – 18.00, ultima ora de intrare este 17.00

Expozanti Targ nunti Mariage Fest:

La editia de toaman a targului de nunti Mariage Fest vor fi peste 130 de expozanti, nu o sa ii enumar pe fiecare in parte dar o sa va dau cateva exemple, duin fiecare domeniu:

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca sunteti in cautare de sevicii Foto Vide, aici ii gasiti pe cei de la Albumul cu Amintiri, dar si pe cei de la Amelie sau OMGCabina Foto despre care am scris si noi: Cabina Foto Nunta Bucuresti Cabina Foto OMG si Cabina Foto Amelie. Photobooth pentru nunta ta.

Daca sunteti in cautare de rochii de mireasa, aici verti gasi Branduri precum Natalia Vasiliev, despre care am scris si noi: Rochii de mireasa de la brandul Natalia Vasiliev, dar si Maya Fashion.

Sunteti in cautare de locatii perfecte pentru evenimentul vostru? Cei de la Treehouse sunt vor fi la targ in cazul in care va dotiti o nunta in padure. Veti gasi deasememea foarte multe oferte de verighete, La Rosa vor fi si ei prezenti, dar si foarte multe florarii si servicii de sonorizare.

Pret bilet Mariage Fest: 

Momentan nu sunt puse in vanzare, dar la editia trecuta pretul biletului a fost de 25 lei si s-au achizitionat de pe Eventim sau chiar la intrare.

Alte informatii utile:

Pionier al REDUCERILOR de tip BLACK FRIDAY, Mariage Fest a creat prima sesiune de acest tip in Romania inca din anul 2017.

DOAR vineri, 9 Noiembrie puteti cumpara ROCHIA DE MIREASA in cadrul sesiunii speciale BLACK FRIDAY, la Palatul Parlamentului.


Precizare importanta
Datorita numarului foarte mare de mirese asteptate la aceasta sesiune de shopping tip BLACK FRIDAY (peste 1000 de mirese au fost doar la editia precendenta), va recomandam sa veniti incepand cu ora 11.00 la Palatului Parlamentului, pentru a va afla printre primele mirese, care vor putea avea acces incepand cu ora 12.00 in zona BLACK FRIDAY.

Anii trecuti s-au vandut Rochii de mireasa la preturi modice, asa ca, miresici, fiti pe faza si nu ratati editia cu numarul 30 Targ nunti Mariage Fest.

Targ nunti Mariage Fest

Targ nunti Mariage Fest

 

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment