targuri de nunti Stiri despre nunta

Targ de nunta Timisoara Dalisis. Targuri nunti pentru 2020

Sfarsitul sezonului de nunti 2019 vine cu targuri de nunti in toate orasele mari ale tarii. Am scris despre Targul Ghidul Miresei. Targuri nunti pentru 2020 si despre Targ nunti Mariage Fest. Targuri nunti pentru 2020, ce vor avea loc toamna aceasta in Bucuresti. In Timisoara, deja are traditie Targ de nunta Timisoara Dalisis, iar toamna aceasta va fi a doua editie pe anul acesta.

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Data: 2-3 noiembrie

Locul Desfasurarii: Casa Tineretului Timisoara

Târgul de Nuntă Timișoara DALISIS, „Planifică-ți nunta într-o zi”, realizat la CASA TINERETULUI, se prezintă la fiecare ediție cu grație, eleganță, bun gust și oferă viitorilor miri cele mai atractive oferte care se vor potrivi perfect cu evenimentul mult așteptat.- opiniatimisoarei.ro

Acest targ este deja  o traditie in peisajul timisorean, oferind an de an  viitorilor miri posibilitatea sa-si planifice nunta intr-o singura zi, aducand la un loc cei mai importanti furnizori ce vor contribui la nunta perfecta, impreuna cu mirii.

Targul se intinde pe parcursiul a doua zile iar  expozantii le ofera vizitatorilor cele mai noi colectii in materie de rochii de mireasa si costume de miri, servicii de sonorizare, care sa asigure reusita petrecerii, pachete foto-video cu ajutorul carora cele mai importante momente din viata mirilor vor fi transformate in amintiri de neuitat, iar reprezentantii cofetariilor se vor intrece in a propune cele mai delicioase deserturi.

Participanti:

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Lista cu expozanti nu este disponibila inca dar an de an targul isi are furnizorii fideli, Brandul Natalia Vasiliev, in materie de rochii de mireasa nelipsind de la eveniment, pentru costume de barbati se remarca Viggo by Catalin Botezatu. Tot la Targ de nunta Timisoara Dalisis iti poti alege tortul pentru nunta ta, participand cofetarii de renume din zona precum :COFETARIA DOLCESA sau daca esti fanul dulciurilor italienesti si ai o nunta tematica poti alege un tort de la CORE ‘E NAPOLI. Servicii foto video, precum si cabine foto FOTO TIME orice poti gasi la Targ de nunta Timisoara Dalisis, care promit ca iti poti organiza nunta intr-o zi.

Alte informatii utile:

Targul se desfasoara  strict pe zona de parter si etaj.

Expozanții pregătesc la fiecare editie oferte speciale, valabile doar pe durata celor două zile ale târgului, printre care amintim din ofertele de la editia de primavara: rochii de mireasă – colecțiile anului 2019 cu reduceri chiar și de 50%, la rezervarea sălii se oferă cadou saptămâna de miere la mare, buchetul miresei și decorul floral al petrecerii cu discount de primăvară și multe alte surprize.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Asadar, miresici, inca un eveniment de neratat toamna aceasta, un targ de nunti cu traditie, unde poti gasi reduceri consistente si care te poate scapa de alergatura.

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Targ de nunta Timisoara Dalisis

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment