Tablouri personalizate cu poze de la nunta

Tocmai ai primit pozele de la nunta de la fotograf si te gandesti sa realizezi un tablou din acestea? Atunci esti in locul potrivit, deoarece iti vom prezenta cateva modele de tablouri personalizate cu poze de la nunta din care tu sa poti alege.

Tablouri personalizate cu poze de la nunta

1. Tablou inramat in stil watercolor

Acest tip de tablou este realizat in stil watercolor, tiparirea facandu-se pe hartie foto cu o cerneala rezistenta. Alegeti fotografia perfecta din ziua nuntii voastre si un scurt mesaj simbolic, rezultand in final o opera de arta personalizata cu un efect deosebit. Acest tip de tablou se poate comanda in patru variante: 30x40cm, 40X50cm, 50x70cm si 70x100cm, fiind inramat cu sistem de prindere. In ceea ce priveste timpul de executie, acesta este de aproximativ intre 3 si 6 zile lucratoare. Pretul acestui tablou difera in functie de dimensiuni, pretul minim fiind de 199 de lei, iar pretul maxim de 379 de lei. Daca doriti sa comandati un astfel de tablou, puteti face acest lucru pe site-ul www.bootiq.ro unde incarcati poza dorita, alegeti dimensiunea acestuia si tipul de rama potrivita.

Tablouri personalizate cu poze de la nunta

Tablou watercolor

2. Tablou canvas

Un alt tip de tablou interesant este cel canvas unde puteti adauga mai multe imagini din ziua nuntii pentru a realiza un colaj exceptional. Toate fotografiile alese de tine vor fi aranjate in functie de dimensiune, rezolutie si cromatica pentru a oferi un aspect cat mai placut. Puteti alege minim 6 poze, iar maxim 9 poze. Acest tablou se poate comanda in trei variante: 40×50 cm, 50x70cm si 70×100 cm, fiind inramat cu sistem de prindere. In ceea ce priveste timpul de executie, acesta este de aproximativ intre 2 si 5 zile lucratoare. Pretul acestui tablou difera in functie de dimensiunea aleasa, pretul minim fiind de 119 de lei, iar pretul maxim de 199 de lei. Daca doriti sa comandati un astfel de tablou, puteti face acest lucru pe site-ul www.bootiq.ro unde incarcati pozele din care doriti sa fie compus acesta, alegeti dimensiunea acestuia si tipul de rama potrivita.

Tablouri personalizate cu poze de la nunta

Tablou canvas

3. Tablou schita colorata

Un tablou realizat prin tehnica schitei in creion cu o poza de la nunta poate arata inedit. Cel mai bine un astfel de tablou iese atunci cand alegeti o poza ce va surprinde perfect chipu, fiind un model imprimat pe o panza din bumbac. Acest tip de tablou se poate comanda in doua variante: 40X50cm si 50x70cm, fiind inramat cu sistem de prindere si protejat cu sticla acrilica care nu se sparge. In ceea ce priveste timpul de executie, acesta este de aproximativ intre 2 si 5 zile lucratoare. Pretul acestui tablou difera in functie de dimensiunea aleasa, pretul minim fiind de 145 de lei, iar pretul maxim de 175 de lei. Daca doriti sa comandati un astfel de tablou, puteti face acest lucru pe site-ul www.bootiq.ro unde incarcati poza dorita, alegeti dimensiunea acestuia si tipul de rama potrivita.

Tablouri personalizate cu poze de la nunta

Tablou schita colorata

4. Tablou personalizat cu fotografie si melodie

Acest tip de tablou este unul special. Alege o fotografie din cea mai frumoasa zi a vietii voastre si anume nunta, iar apoi adauga un sunet precum melodia preferata, melodia pe care ati ales-o pentru dansul mirilor sau chiar inregistrarea momentului in care v-ati spus “DA” pentru totdeauna. Tiparirea acestui tablou se face pe hartie foto sau panza canvas cu o cerneala de calitate si rezistenta. Acest tip de tablou se poate comanda in doua variante: 40X50cm si 50x70cm, fiind inramat cu sistem de prindere. In ceea ce priveste timpul de executie, acesta este de aproximativ intre 3 si 5 zile lucratoare. Pretul acestui tablou difera in functie de dimensiunea aleasa, pretul minim fiind de 150 de lei, iar pretul maxim de 180 de lei. Daca doriti sa comandati un astfel de tablou, puteti face acest lucru pe site-ul www.bootiq.ro unde incarcati poza dorita, alegeti dimensiunea acestuia si tipul de rama potrivita.

Tablouri personalizate cu poze de la nunta

Tablou personalizat cu fotografie si melodie

Sper ca aceste modele de tablouri personalizate cu poze de la nunta te-au inspirat. In continuare te invit sa citesti un articol despre fotografii de nunta si pozele pe care trebuie sa le ai in album.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment