Superstitiile din ziua nuntii

Esti superstioasa? Daca da, nici nu ma indoiesc ca vei citi acest articolul acesta pe nerasuflate, daca nu, iti promit ca vei deveni superstitioasa macar in ziua nuntii tale. Ei bine, astazi vom vorbi despre superstitiile din ziua nuntii, care sunt destule si daca am sta sa le credem pe toate, ne-am strica sau inveseli ziua. Sunt lucruri carora nu trebuie sa le da importanta daca nu ne fac bine ci dimpotriva ne strica ziua, mai ales ziua nuntii daca acestea sunt legate de superstitiile din ziua nuntii. Credem sau nu in ele, noi ne-am gandit sa realizam un material despre superstitiile din ziua nuntii in special pentru miresicile care chiar cred in ele. Nu, nu va speriati pentru ca majoritatea sunt legate de noroc asa ca va invit sa ne amuzam impreuna si sa credem doar in superstitiile din ziua nuntii care ne convin noua pentru ca nu-i asa? Ziua nuntii noastre nu se poate lasa stricata de niste superstitii!

mirese.kudika.ro

superstitiile din ziua nuntii

Vrei sa ai noroc in casnicie? Atunci casatoreste-te in ziua in care s-a nascut alesul tau sau chiar la data lui de nastere daca este posibil sau paseste cu piciorul drept in biserica, ori daca in drumul spre biserica ai vazut un curcubeu inseamna ca norocul nu va ocoli cuplul tau.

Tot noroc, dar si fertilitate semnifica si orezul aruncat la iesirea din biserica; la fel ,  daca mirele va oferi o moneda primei persoane pe care o intalneste in drumul vostru catre cununia religioasa, atunci norocul va fi de partea casniciei voastre.

De obicei mireasa lacrimeaza in timpul casniciei religoase, nu te rusina daca vei plange in timp ce preotul va citi, se spune ca vor fi ultimile lacrimi varsate in viata asta, iar daca tu nu o faci, poate un copil va plange si atunci tot noroc inseamna.

Daca ninge in ziua nuntii tale nu te intrista pentru ca ninsoarea inseamna prosperitate si fertilitate si chiar daca nu ploua sau nu ninge, tu roaga pe cineva sa-ti tina o umbrela deasupra capului caci superstitiile din ziua nuntii, spun ca te apara de spiritele rele.

mirese.kudika.ro

Superstitiile din ziua nuntii

Nu lasa o alta femeie sa fie intre tine si oglinda ta caci se spune ca acea femeie iti va lua barbatul.

Daca se sparge un obiect din scticla in ziua nuntii, fie el si important, nu te supara caci se spune ca s-au spart ghinioanele.( aceasta superstitie nu este valabila doar in ziua nuntii)

Ai prietene necasatorite? In anumite zone geografice mireasa scrie pe pantof numele tuturor prietenelor necasatorite. Se spune ca numele al carei fete se vede cel mai clar la sfarsitul nuntii, aceea se va casatori prima.

Legat tot de noroc se spune ca daca vei purta un voal imprumutat vei avea noroc toata viata.

Superstitiile din ziua nuntii nu le-a verificat nimeni sa vada daca sunt sau nu reale, insa sunt lucruri pe care daca poti sa le eviti sau le faci, de ce nu?

Noi iti dorim casa de piatra si sa aveti parte de o nunta frumoasa indiferent ca sunteti sau nu superstitioasi sau ca veti urma sau nu superstitiile din ziua nuntii.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment