Sunt necesare marturiile de nunta?

Marturiile de nunta sunt unele dintre lucrurile la care trebuie sa se gandeasca viitorii miri. Cum sa isi surprinda invitatii cu ajutorul acestora? Care ar fi cea mai inspirata alegere? Insa sunt intr-adevar necesare ele? Poate, dupa petrecerea de nunta, ultimul lucru la care se vor mai gandi invitatii ar fi marturiile. Desi inainte acestea nu lipseau de la nunta, in ultima vreme mirii au inceput sa renunte la ele. Totusi, daca vrei sa le faci invitatilor o surpriza placuta si sa plece cu ceva frumos de la nunta voastra, pe langa amintirile deosebite, atunci mai jos vei gasi cateva sugestii care te pot ajuta.

Sunt necesare marturiile de nunta?

1. Marturii de nunta comestibile. Sunt apreciate de oricare invitat. Ai putea alege sa le oferi celor care vin la nunta borcane cu dulceata, cu miere. Sau diferite deserturi specifice zonei in care va aflati. Ori ciocolata. Doar fiti inventivi. Si daca va cunoasteti invitatii, daca le cunoasteti preferintele, atunci veti sti imediat care sunt martuiriile de nunta care se potrivesc in cazul in care va doriti ca acestea sa fie comestibile.

Sunt necesare marturiile de nunta?

The Knot

2. Daca nu sunt comestibile, atunci pot fi utile. Daca preferati sa evitati marturiile de nunta comestibile, atunci acestea pot fi utile. Ganditi-va la ceva ce invitatii pot folosi dupa nunta. Si de fiecare daca cand vor folosi acele obiecte se vor gandi la nunta la care au participat. Spre exemplu, lumanarile parfumate si colorate pot fi alegeri inspirate. Mai ales daca zona in care locuiti este una in care exista astfel de lucruri, este renumita pentru ele. Sau ganditi-va la ceva reprezentativ pentru zona voastra. Iar daca unii invitati locuiesc in alta parte, atunci sigur vor pleca acasa cu o amintire frumoasa.

3. Renuntati la marturiile personalizate. Da, cei dragi le vor aprecia. Le va placea sa aiba o poza cu voi imprimata pe un anumit obiect, sau poate initialele voastre. Numai ca sunt unele persoane care nu se vor arata la fel de incantate. Sunt acele persoane pe care nu le cunoasteti foarte bine, insa sunteti nevoiti oricum sa le chemati la nunta. Si de aceea ar fi ideal sa va ganditi la marturiile care sa fie pe placul tuturor. Gasiti ceva care sa va reprezinte, insa nici sa va puneti amprenta foarte mult asupra acestor marturii. Pentru ca este posibil ca nu toti sa le aprecieze. Fiti originali, fiti creativi si veti vedea ca la final veti gasi varainta perfecta.

Sunt necesare marturiile de nunta?

Da Vinci Bridal

CITESTE SI: Idei de marturii pentru nunta de toamna

CITESTE SI: Marturii din ciocolata facute pentru nunta

4. Si ambalajul este important. Cel putin in cazul marturiilor de nunta. Daca le veti face sa para speciale, atunci cu siguranta vor atrage imediat atentia invitatilor. Asa ca, pentru a face marturiile de nunta irezistibile, alegeti cu grija ambalajul. Poate fi o cutie iesita din comun, o funda sau orice altceva. Veti vedea ca astfel de detalii, care pot sa para nesemnificative, fac diferenta.

Asadar, sunt necesare marturiile de nunta? Sunt cupluri care le prefera, in timp ce altii prefera sa renunte la ele. Totul depinde de voi. Decizia finala va apartine. Iar acum , la final, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment