Stiluri de nunta – In functie de flori

Drage mirese, cele care isi doresc nunta centrata pe floarea preferata, sa stiti ca este posibil. Puteti alege teme florale pentru nunta voastra, daca va doriti sa pastrati vie atat amintirea celei mai frumoase zi din viata voastra cat si a florii preferate. Va voi da cateva exemple pentru a va forma o idee, in mare, despre cum ar putea arata nunta voastra pe o tema florala.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Stiluri de nunta – Tema ciresului japonez

tema ciresului japonezCand te gandesti la ciresul decorativ primul lucru care iti trece prin cap este Japonia. Numit “Sakura” in japoneza, acesta este neoficial floarea nationala a Japoniei. Cand te uiti la o floare de cires vezi delicatete, gingasie, eleganta, frumusete. Culorile pot varia de la alb pana la nuante de roz, atat deschis cat si inchis. Decoratiunile unei astfel de nunti trebuie sa fie simple, dar rafinate. De exemplu, ca piese centrala pe mese poti opta pentru o vaza inalta, alba care sa aiba doar cateva ramuri de cires. Ca locatie poti alege un parc sau o gradina care prezinta o alee inconjurata de ciresi japonezi, dar nu numai. Daca iti doresti cu aceasta ocazie sa dai o tenta japoneza nuntii tale poti opta pentru decoratiuni specifice: lumanari atarnate, din hartie, ornamente origami, evantaie din hartie. Pentru a nu te detasa de tema principala, ciresul decorativ, nu uita sa pastrezi culorile alb si roz. Singurul inconvenient al acestei teme este sezonul – ciresii infloresc primavara si florile nu se mentin o perioada foarte mare de timp.

Stiluri de nunta – Tema trandafirului

tema trandafiruluiTrandafirul – floarea specifica romanticilor incurabili, floarea somptoasa care aduce eleganta si feminitate, floarea care da startul unei nunti formale. Depinzand de culoarea trandafirului poti avea parte si de nunti casual, daca optezi pentru nuante sterse de: roz, rosu, portocaliu, galben, albastru si mov. Daca insa vrei o nunta formala, culorile grele dau mai bine: rosu burgundy, negru, mov inchis. Stilul romantic se pliaza foarte bine pe tema trandafirului rosu sangeriu, aceasta culoare putand reprezenta pasiunea dragostei mirilor. In ceea ce priveste decoratiunile, simple petale de trandafir pot da o nota romantica oricarui tip de nunta, fie ea formala sau casual. Ca piesa de centru pentru mese poti umple o vaza transparenta cu apa si sa presari petale de trandafiri si lumanarele plutitoare in forma de trandafiri. Spre deosebire de ciresul japonez, trandafirii se gasesc pe tot timpul anului, iar varietatea de culori iti permit alegerea oricarui sezon iti doresti, pana si iarna.

Stiluri de nunta – Tema fluturelui

tema flutureluiChiar daca fluturii nu sunt flori, m-am gandit sa prezint si acest stil de nunta intrucat se potriveste cu tema florala. Fluturii sunt insecte cu un colorit deosebit, predominante vara, ce pot fi asociate cu flori, intrucat se gasesc pe campii, dand tarcoale florilor. Puteti porni de la o tema simpla, alba pana la o tema mai deosebita, in functie de specia de fluture dorita. Decoratiunile pot fi lumanari in forma de fluture, flori asezate in vaze si mici fluturi atasati florilor. Atat decoratiunile cat si invitatiile de nunta pot prezenta fluturasi, iar accesoriile miresei la fel, puteti avea fluturi prinsi in par, sau aripi de fluture atasate rochiei, pentru o nota fantastica. Puteti lua o panglica de matase sau baloane si sa le modelati in forma unui fluture.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fluturii nu sunt sigurii ce pot forma o tema pentru nunta voastra. Lasati-va imaginatia sa zboare, pe orice taram doriti, fie el real sau fantastic. Totul pentru ca nunta voastra sa fie de vis, asa cum vi-ati imaginat-o in copilarie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment