Stilul boho – chic | Pantofii de mireasa

Sunt momente in care o mireasa doreste ca in ziua nuntii sa fie ea insasi, ca spiritul ei liber sa iasa la iveala. Vrea sa-si accentueze frumusetea naturala si sa-si arate cele mai feminine caracteristici. Doreste o nunta plina de culori pastelate si materiale delicate, vrea sa celebreze frumusetea naturii. Daca florile inflorite, vantul si soarele te inspira, inseamna ca esti o mireasa boho-chic. Si de ce are nevoie o mireasa in afara de rochie? Pantofii de mireasa desigur!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Moda vine si trece, dar nunta de inspiratie boho-chic incepe sa prinda contur. Daca esti adepta stilului, poti incorpora in tinuta ta diverse elemente caracterizate de fluiditate, naturalete, un stil vintage aparte. Ce presupune stilul boho-chic?

Credit: greenweddingshoes.com

Credit: greenweddingshoes.com

Stilul boho-chic este o moda feminina ce cuprinde influente boeme si hippie. Ca o expresie a creativitatii si libertatii. „Boho” este o abreviere a englezescului „bohemian”, in timp ce „chic”  a fost imprumutat de la francezi si inseamna stilat sau elegant.  Stilul este reprezentat prin fuste lejere, tunici brodate, blugi evazati, rochii maxi, bluze cu imprimeurim fanteziste, accesorii indraznete. Per ansamblu, stilul boho-chic este un amestec intre natura unui spirit liber si eleganta.

Credit: onewed.com

Credit: onewed.com

Daca iti doresti ca pantofii sa completeze tinuta, nu te indrepta automat spre clasicii pantofi albi cu toc. Ai stilul tau personal si nu trebuie sa-l modifici pentru a parea ceea ce nu esti. Alege o pereche de pantofi care te apropie de natura, cu granulatii ce seamana cu cerealele, de exemplu o pereche de balerini vioi sau chiar niste platforme indraznete. Asa iti vei pastra unicitatea si in ziua nuntii. Cel mai important factor este confortul. O mireasa boho-chic mereu va fi cu zambetul pe buze pentru ca nu o vor incomoda pantofii niciodata!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Credit: greenweddingshoes.com

Credit: greenweddingshoes.com

Stil care evolueaza odata cu trecerea anilor, deschis interpretarilor si personalizarii constante, boho-chic te inspira si te conecteaza cu natura.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment