Sporturi nautice în luna de miere

Sporturi nautice în luna de miere înseamnă distracție, înseamnă adrenalină, înseamnă experimentarea de lucruri noi în egală măsură cu relaxare, iubire și petrecerea timpului liber într-un mod cât mai util și mai frumos, alături de partenerul de viață.

teilor.ro

Sporturi nautice în luna de miere

Luna de miere pe insule exotice nu mai este la modă, motiv pentru care tot mai mulți tineri căsătoriți sunt în căutare de alternative pentru a petrece împreună. Dacă și pe voi vă încântă mai mult aventura, distracția și adrenalina, decât SPA-urile și hotelurile luxoase, atunci vă recomandăm sporturi nautice în luna de miere.

sporturi nautice în luna de miere sursa wikipedia

Citiți și despre: Scufundări în luna de miere, Adrenalină în luna de miere

Motivul pentru care recomandăm sporturi nautice în luna de miere este distracția. Dacă luna de miere este prima vacanță petrecută în mod oficial, ca o familie, atunci aceasta trebuie trăită la maxim, și cum altfel decât distrându-vă, experimentând lucruri noi, iubindu-vă și făcându-vă amintiri prețioase? Astfel, practicarea de sporturi nautice în luna de miere poate fi ceea ce aveți nevoie, după o perioadă stresantă, precum organizarea nunții.

teilor.ro

Exemple de sporturi nautice în luna de miere

Sporturile nautice se clasifică în sporturi pe apă, în apă și sub apă, însă în acest articol vom ținti pe cele care se practică pe apă. Așadar, uitați ce sporturi nautice în luna de miere recomandăm, astfel încât să aveți cea mai tare lună de miere.

1.Surfing-ul este ideal dacă stați bine la capitolul echilibru. Acest sport vă va purta pe cele mai înalte valuri și vă va oferi cele mai frumoase senzații în timp ce sunteți pe placa de surfing.

Surfing sursafamilyvacationcritic.com

2.Windsurfing-ul este pentru cei care iubesc surfing-ul, dar vor ceva mai multă adrenalină. Pentru practicarea acestui sport este indicat să aveți cunoștințe de navigație pentru a manevra corect planșa cu velă, în funcție de vânt.

windsurfing httpslovakia.travel

3.Schi nautic. Dacă vă place să schiați, nu trebuie să ratați schiul nautic, care se aseamănă cu schiatul pe munte, doar că pe apă, sunteți trași de un jet ski  sau de o barcă cu motor. Așadar, trebuie să încercați asta dacă doriți să practicați sporturi nautice în luna de miere.

teilor.ro

schi nautic pexels.ro

4.Jet ski-ul, că tot am pomenit de el, este practic, un scuter acvatic și este potrivit pentru cei care vor să încerce un sport nautic, dar care nu doresc în mod neapărat adrenalină, ci vor să se relaxeze și să se disteze pe apă.

jet ski sursa www.seabookings.com

5.Kitesurfing-ul este un sport nautic extrem, însă pentru cunoscători și iubitori de aventură, este ideal.  Atunci când este vorba despre sporturi nautice în luna de miere, nu trebuie să uitați că acest sport este potrivit doar pentru cei care sunt dispusi să-i aloce multe ore de antrenament, sau care deja sunt practicanți de kitesurfing.

kitesurfing sursa redseazone.com

 

Pentru a citi mai mult despre aceste sporturi acvatice, dar și pentru a descoperi altele, vă invit pe acest site. Astfel, dacă doriți să practicați sporturi nautice în luna de miere, veți știi exact ce să alegeți, iar în funcție de asta, veți alege și destinația.

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment