Specialisti pentru nunta de vis!

Specialisti pentru nunta de vis!

Sa lucrezi cu o serie de specialisti pentru organizarea unei nunti este adesea o provocare. Insa lucrurile nu stau deloc asa! Profesionistii carora le vei incredinta organizarea nuntii vor fi ingerii vostri pazitori! Nunta trebuie sa reprezinta bucurie, revederea cu cei dragi si sarbatorirea evenimentului care v-a unit pe voi doi civil si in fata lui Dumnezeu. Asta inseamna ca nervii, stress-ul, discutiile intre voi doi – toate acestea trebuie date uitarii. Si cum faci lucrul asta? Apeland la specialisti!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

1. Meniul – acesta trebuie sa se plieze pe o varietate de gusturi. Lucrand cu specialisti, acestia va vor aduce in discutie o serie de probleme cu care va puteti confrunta in ceea ce priveste alegerea meniului, insa si modul de rezolvare ale acestora. Invitatii vegetarieni, cu intoleranta sau pur si simplu alergici – specialistii au modul lor de a concepe si personaliza meniurile. Tot aici, vorbim si de Candy Bar, Ice Cream Bar, Chocolate Bar – pentru alegerea acestora trebuie contactati specialisti care va vor face viata mai usoara.

Specialisti nunta meniu

2. Aranjarea salii – aceasta poate fi o provocare care sa va dea batai inutile de cap. Nu si daca optati pentru a colabora cu specialisti in decoruri, care va vor consilia, oferi sfaturi si manageria intreg procesul de alegere si implementare a tematicii. Singurul aspect curcial in acest caz va fi ca specialistii sa inteleaga de la bun inceput dorintele voastre!

Specialisti aranjarea salii

Specialisti aranjarea salii

3. Tortul miresei – este momentul nuntii cand absolut toti ochii sunt atinti asupra voastra! Nu merita ca un decor neinspirat pentru tort sa va ruineze acest moment. Organizeaza o degustare si comunica specialistilor aroma dorita, tematica nuntii si modelul de tort pe care il preferi. Specialistii cofetari vor stii exact ce sa faca pentru a obtine un tort care va egala in frumusete si prestanta intregul eveniment.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Locatia – acesta este primul aspect de luat in considerare in ceea ce priveste nunta si de regula alegerea acesteia o veti face voi. Insa puteti contacta un organizator de evenimente care, in urma unei sedinte de consultanta, isi va nota toate detaliile importante pentru voi si va cauta pentru voi sala ideala pentru nunta! Acest lucru este valabil, dupa cum ati intuit, pentru orasele care permit o varietate de sali de evenimente! Insa chiar si in cazul unui oras mic, poate fi o locatie atipica care sa se potriveasca intocmai nevoilor voastre!

specialisti aranjarea salii

In incheiere, va ofer un alt pont: accesati StudioBlitz pentru inspiratie direct de la specialisti!

Despre autor

Pricop Alexandra

Adauga un comentariu

Leave a Comment