Si tu iti poti organiza singura nunta. Partea a 4-a

Dupa ce am notat in articolele de aici, aici si aici informatii legate de cum poti organiza singura nunta, vom continua discutia pe aceasta tema. In randurile care urmeaza vei gasi mai multe informatii legate de subiectul in discutie. Asadar, sa vedem despre ce este vorba pentru ca nunta de vis la care te gandesti poate din copilarie sa devina realitate.

Si tu iti poti organiza singura nunta. Ce mai trebuie sa stii

1. Pauza intre nunta si luna de miere

Poate fi costisitor si, de asemenea, iti poate lua mult timp sa organizezi nunta si luna de miere in acelasi timp. Tocmai de aceea ai putea sa te ocupi de luna de miere dupa ce se termina nunta, cu pregatirile, emotiile si cheltuielile pe care le implica. Apoi te vei putea ocupa numai de luna de miere alaturi de sotul tau.

2. Nu te teme sa ceri ajutorul

Nu uita ca nu esti singura in toata povestea asta. Ai prieteni care te pot ajuta, familia sigur iti va fi alaturi, la fel si viitorul tau sot. Asa ca, de fiecare data cand simti ca ai nevoie de cineva care sa te ajute, sa se ocupe de anumite detalii legate de nunta, tot ce trebuie sa faci eeste sa ceri ajutorul.

3. Poti face si tu anumite lucruri pentru nunta

Daca ai un anumit talent, ai rabdare si iti doresti sa te ocupi tu de anumite lucruri pentru nunta, atunci poti face asta. Poate vrei ca decorul pentru masa sa fie facut de tine, sau ai unele idei pe care vrei sa le pui in practica. Asta inseamna ca nunta voastra va avea ceva mult mai personal, va spune multe despre tine, despre voi. Ai grija, insa, sa nu iti ocupi timpul prea mult, sa te asiguri ca vei termina totul inainte de nunta si ca la nevoie gasesti persoane care sa te ajute. Si nu uita ca sunt unele lucruri de care se pot ocupa numai profesionistii, deci nu trebuie sa faci tu totul pentru nunta.

4. Gandeste-te la cum vrei sau daca vrei sa apara nunta pe retelele sociale

Daca vrei sa se posteze imagini de la nunta, atunci poti stabili un hashtag pe care sa il comunici invitatilor. Daca, pe de alta parte, preferati ca evenimentul sa nu fie expus pe retelele sociale, atunci aveti grija sa le comunicati lucrul acesta invitatilor inaite de nunta pentru ca mai tarziu sa nu apara neplaceri din acest motiv.

Si tu iti poti organiza singura nunta.

Si tu iti poti organiza singura nunta.

5. Poti face nunta mai personala

Nuntile sunt evenimente incarcate de traditii, superstitii si obiceiuri. Poti renunta la unele dintre ele daca nu ti se potrivesc. De asemenea, daca exista in familia voastra anumite traditii de nunta, pe care mama, bunica strabunica si asa mai departe le-au urmat, iar tu nu vrei sa faci exceptie de la regula, atunci ai putea sa ai si tu acea traditie. Va fi ceva personal si chiar o surpriza pentru invitati.

6. Nu iti face griji pentru micile detalii

Este posibil ca unele lucruri sa fie un pic diferite fata de cum iti doreai sau ai planificat. Dar asta nu inseamna ca nunta nu va fi frumoasa. Concentreaza-te asupra aspectelor pozitive.

Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru marele eveniment. Vizionare palcuta!

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment