Si tu iti poti organiza singura nunta. Partea a 3-a

Vom continua si aici discutia despre cum iti poti organiza singura nunta. Daca nu vrei sau nu iti permiti sa apelezi la un organizator de nunti, nu iti face griji! Te poti descurca si singura. Plus ca nu trebuie sa te ocupi numai tu de tot. Viitorul sot, parintii, prietenii iti pot veni in ajutor. Aici si aici ai vazut cateva informatii si sfaturi ce iti pot fi de ajutor. Vom continua sa vorbim despre organizarea nuntii si in randurile care urmeaza. Asadar, sa vedem ce trebuie sa mai stie viitoarea mireasa.

Si tu iti poti organiza singura nunta. Partea a 3-a

1. Faceti lista cu invitati

Uneori poate fi mai greu decat pare. Asa ca, discuta cu viitorul tau sot si cu parintii tai si ai lui si stabiliti cine va veni la nunta si cine nu. Cand faceti lista cu invitati trebuie sa tineti cont de locatie si de buget. Poate va trebui sa renuntati la unele persoane de pe lista, poate veti pune in balanta avantajele si dezavantajele prezenti la nunta a unor anumite persoane. Decideti daca vor veni la nunta si copii, cine poate veni insotit de cineva si cine nu.

2. Alegeti cavalerii si domnisoarele de onoare

Sunt persoane dragi voua care va vor fi alaturi intr-o zi atat de speciala. Pot fi din randul familiei, din randul prietenilor. Va vor fi aproape pentru a va oferi suport emotional, dar si pentru a se ocupa de unele situatii mai mult sau mai putin prevazute de voi pentru ziua cea mare. Este bine sa stii ca va fi cineva acolo care sa iti sara in ajutor daca te emotionezi prea tare sau daca se intampla sa nu iti gasesti un cercel.

3. Vorbiti cu alte cupluri casatorite

Ati participat la o nunta care v-a impresionat? Atunci nu mai stati pe ganduri! Vorbiti cu cei care au fost miri la vremea respectiva. Va pot oferi sfaturi si informatii valoroase. Uneori prietenii si familia reprezinta cele mai bune surse in astfel de situatii.

4. Alegeti cu grija furnizorii

Este bine sa simtiti ca puteti comunica orice si oricand cu ei, ca sunt dispusi sa va ajute cu sfaturi si idei, ca sunt profesionisti, va respecta deciziile insa stiu si sa isi lase amprenta asupra serviciului oferit, care ii recomanda pentru astfel de evenimente.

Si tu iti poti organiza singura nunta

Si tu iti poti organiza singura nunta

5. Verificati, documentati-va

Vi s-a cerut o anumita suma de bani pentru anumite servicii? Inainte de a bate palma cu furnizorii nu ar fi rau daca ati verifica preturile, ca sa aflati daca intr-adevar sunt sau nu sunt in regula. Intrebati in stanga si in dreapta, cautati informatii pe internat si astfel va veti forma o idee in legatura cu raportul calitate-pret oferit de un anumit furnizor. Asa veti sti ca in viitor nu veti regreta deciziile luate.

6. Cititi bine fiecare contract

Este foarte important sa faceti asta. Aflati care sunt clauzele lor, ce se intampla in cazul in care contractul va fi anulat, verificati bine data si ora si orice alta informatie. Cand sunteti siguri ca nu v-a scapat nici cel mai mic amanunt, atunci puteti semna.

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici care te poate ajuta sa ai nunta de vis pe care ti-o doresti.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment