Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Oricine isi doreste sa aiba o casnicie fericita. Insa nu este usor mereu sa intretii acea fericire. Fosta prima doamna a Americii le da sfaturi femeilor pentru a avea un mariaj frumos. Iata care sunt sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita.

Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Este bine sa petreci cat mai mult timp alaturi de sotul tau. ”De obicei, dupa ce copiii se duc la culcare, ne asezam amandoi pe canapea si urmarim o emisiune tv impreuna. Sau vorbim despre ce am mai facut in timpul zilei. Nu este ceva care pare important, dar despre asta e vorba intr-o casnicie. Nu despre acele fapte mari, nu despre lucruri sclipitoare.”.

Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Pentru a avea o relatie frumoasa, munca este esentiala. „Casnicia inseamna munca grea. Chiar si cele mai bune mariaje au nevoie de multa munca pentru a fi intretinute. Chiar si atunci cand te-ai casatorit cu sufletul tau pereche, tot vor exista probleme. Este o provocare sa-ti imparti viata cu cineva, sa cresteti copii impreuna, cu toate bucuriile si durerile care vin in viata. Nu spun asta ca sa va descurajez, dar trebuie sa stie ca vor fi inevitabil si momente grele. Nu considera ca aceasta se intampla din cauza unor probleme pe care le ai tu, sotul tau sau casnicia voastra. Nu te lasa atunci cand apar. Intelege doar ca asta se intampla tuturor. Atunci cand intri in casnicie, fii gata sa incepi munca.”

CITESTE SI: Semne ca aveti o casnicie fericita
CITESTE SI: Zodii care nici nu vor sa auda de divort

Este bine sa stii cand trebuie sa renunti. „Poate vreau sa vorbesc cu el despre faptul ca nu mi-a placut ce a zis el ieri. Dar stii ce? Acest lucru nu este cu adevarat important. Totusi, imi fac o lista de probleme pe care as vrea sa le discut cu el atunci cand va veni momentul”.

Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Sfaturile lui Michelle Obama pentru o casnicie fericita

Trebuie sa razi din plin. „Cred ca noi, in familie, nu ne luam prea mult in serios pe noi insine. Si cred ca rasul este cea mai buna forma de a promova unitatea in casnicie. Deci, incercam sa gasim noi moduri de a ne distra impreuna. Reusim sa ne facem unul pe altul sa zambim, ceea ce este bine.”

Romantismul trebuie sa ramana viu. „A fost nevoie sa pastram viu romantismul, chiar si la Casa Alba… El si-a adus aminte de aniversari, de zile de nastere. Nu uita nimic, chiar si atunci cand crede ca a facut asta… Poate ma supar un pic daca nu se intampla asta, dar el intotdeauna depaseste momentul.”

Acestea sunt sfaturile lui Michelle Obama pentru femeile care isi doresc sa aiba o casnicie fericita, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Asadar, ai putea tine cont de aceste sfaturi pe care fosta prima doamna a Americii le ofera. Dupa 25 de ani de casnicie, sigur stie ceea ce spune si crede in sfaturile pe care le ofera.

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo puteti gasi surse de inspiratie in cazul in care va organizati nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment