Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Iubirea reprezinta unul din multele motive care avea menirea de a face viata frumoasa si, oricate greutati am intampina pe parcursul nostru existential, aceasta merita sa fie traita datorita acestui motiv sau scop.Acest sentiment poate fi inaltator, iar dorinta de a pune pe primul loc persoana iubita, si nu pe tine, este, in mod sigur, un act de iubire suprema, sincera si care nu poate disparea usor.

Se spune faptul ca dragostea, in mod ideal, ar reprezenta lucrul cel mai usor de realizat dintr-o viata, iar de aceea. In cazul in care ne dorim ca povestea noastra de dragoste sa mearga bine, trebuie sa fim costienti de faptul ca fara eforturi din partea fiecarui parteneri aceasta poveste de iubire nu va dura foarte mult timp. Dacapreluati o astfel de abordare, chiar si relatiile de iubire subrede pot fi reinnoite si salvate. Iti voi prezenta mai jos pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Metode prin intermediul carora vei reusi sa salvezi o relatie

Chiar daca intre voi au avut loc mai multe certuri, tradari, despartiri sau acte care nu dovedesc neaparat iubirea unul fata de celalat, in cazul in care va hotarati sa depuneti ambii eforturile necesare pentru ca relatia voastra sa renasca din cenusa, precum o pasare Pheonix, iubirea voastra se va construi pe o temelie mult mai puternica si solida.

Comunicarea este foarte importanta in orice fel de relatie, de aceea nu neglijati absolut deloc acest aspect, incepeti sau cotinuati sa spuneti ceea ce aveti pe suflet sau, de ce nu, cum a fost ziua voastra in ziua respectiva, poate fi un lucru aparent banal, dar la sfarsitul zilei poate avea o insemnatate foarte mare atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau, insa este necesar sa stii faptul ca atentia partenerului tau nu va fi focusata in proportie de 100 pe tine si pe ceea ce vei spune tu. Este perfect normal acest lucru, nu face o drama din asta si adopta o atutudine calma, nu totul este despre noi.

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Vor fi momente in care vei simti sa iti focalizezi toata atentia ta asupra partenerului, nu te sfii sa faci acest lucru, iubirea poate fi un adevarat medicament atat pentru trup, cat si pentru suflet si, in mod cert, cel de langa tine va aprecia gesturile tale de tandrete si le va eticheta ca dovezi reale si solide pentru iubirea care exista intre voi.

Acorda foarte mare importanta intimitatii voastre, sexului. Este o parte destul de importanta din viata unui cuplu. Acesta reprezinta si materializeaza pasiunea, dorinta si dragostea care se afla intre voi, nu neglija acest aspect. Felul in care se desfasora poate spune multe despre relatia voastra, contactul fizic este extreme de important, iar o poveste de dragoste care cere ‘’reparare” are nevoie de apropieri de natura fizica.

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Sfaturi prin care iti poti repara relatia pierduta

Relatia voastra ar trebui sa fie bazata pe bunatate, compasiune si intelegere. Adopta o atitudine pasnica si blanda, astfel incat sa arati si sa demonstrezi partenerului faptul ca iti pasa de ceea ce simte si de cum se simte. O atmosfera plina de liniste si bunatate,in mod cert, va face diferenta, iar acest lucru va duce la stabilizarea sau restabilizarea relatiei voastre. Blandetea este o arma destul de puternica.

In continuare va invit sa cititi si articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment