Sfaturi pentru un selfie reusit cu inelul de logodna

A venit si ziua la care visai de ceva vreme. Ai primit inelul de logodna si nu iti mai incapi in piele de fericire. Vrei ca toata lumea sa afle vestea cea mare, asa ca probabil vei posta o imagine cu inelul de logodna pe retelele sociale. Tocmai pentru ca acea poza sa fie una frumoasa, am pregatit pentru tine cateva sfaturi pentru un selfie reusit cu inelul de logodna.

teilor.ro

Cateva sfaturi pentru un selfie reusit cu inelul de logodna

1. Lumina este foarte importanta

Este ideal ca poza sa fie facuta in lumina naturala. Ajuta foarte mult. Daca nu poti face poza afara, atunci incearca sa stai langa o fereastra. Ai mare grija sa nu apara in imagine unele umbre dubioase care sa strice poza.

2. Ce iti place cel mai mult la inel?

teilor.ro

Inainte de a face acel selfie perfect pentru retelele sociale, incearca sa faci cateva poze inainte. Observa care este unghiul din care arata cel mai bine. De asemenea, tine cont si de ceea ce iti place cel mai mult la inel. Poate piatra pretioasa tare mult te atrage, sau poate iti place cum se vede dintr-un anumit unghi pe degetul tau. Experimenteaza si la final vei sti care este poza care avantajeaza inelul, dar si pe tine, normal.

3. Fa-ti manichiura

Inelul este perfect, dar si unghiile tale trebuie sa arate bine, sa fie ingrijite. De aceea, inainte de a face poza perfecta, asigura-te ca unghiile tale sunt impecabile. Nu ai cum sa ai poza perfecta daca unghiile tare nu arata cum se cuvine.

inelul de logodna

inelul de logodna

4. Si fundalul ajuta

teilor.ro

Ar fi ideal daca ai face poza intr-un loc cu un fundal care arata bine. Nu trebuie sa fie ceva wow, sa cauti zile intregi locul perfect. Insa ai putea, totusi, sa gasesti un loc care sa se potriveasca si cu inelul, si cu maniciura. Nu este chiar atat de greu. Doar lasa fotograful din tine sa experimenteze, sa observe.

5. Trebuie sa ai mana relaxata

Daca vrei ca poza sa arate bine, sa nu fie nimic fortat si neplacut in imagine, atunci ai grija cum tii mana! Nu trebuie sa fie incordata sau intr-o pozitie care nu pare deloc naturala. Nu va arata deloc bine acel selfie. Gandeste-te la tine. Cum ai arata daca ai avea un zambet fortat sau o pozitie a corpului care sa fie incomoda si sa arate ca de fapt nu te simti bine in fata aparatului de fotografiat?

6. Alege o singura poza

teilor.ro

Da, iti plac multe si e greu sa alegi una. Insa nu este recomandat sa postezi un colaj cu poze. Cel mai bine este sa postezi o poza care scoate in evidenta tot ceea ce iti doresti sa se vada.

inelul de logodna

inelul de logodna

7. Poti edita poza inainte de a o posta

Daca nu esti multumita de imagine, ianinte de a o urca pe retele sociale, o poti modifica putin. Poate culorile, lumina sau mici detalii te nemultumesc. Nu intra in panica. Poza poate fi un real succes daca o editezi putin.

Acestea au fost cela cateva sfaturi pentru un selfie reusit cu inelul de logodna. Si acum sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Va puteti inspira de acolo pentru evenimentul vostru.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment