Sfaturi pentru un machiaj de zi

Greșeli pe care le faci atunci când realizezi un machiaj de zi. Sfaturi pentru un machiaj de zi.

Cum se realizează un machiaj de zi? Poate este întrebarea multora dintre voi, cele care observați tot felul de machiaje care mai de care mai colorate sau mai încărcate și vă simțiți confuze în purtarea și realizarea unui simplu machiaj de zi. Prin acest articol aș dori să vă transmit cu multă încredere că este în regulă și, de ce nu, recomandat să ieșiți din casă și fără machiaj. Multe fete sau femei își imaginează că trebuie să respecte anumite reguli sau tendințe, mai ales când peste tot pe social media este plin de poze editate, tutoriale despre cum să te machiezi, ce produse să alegi și așa mai departe. Țin să îți transmit că pentru un machiaj frumos, reușit contează foarte mult felul în care îți îngrijești tenul; în plus, îngrijirea tenului printr-o rutină adecvată este mult mai importantă decât un machiaj, nu? Ei bine, DA! Este mult mai important ca tenul să fie sănătos, decât să îl acoperi pur și simplu cu tot felul de produse. În fond, la baza oricărui machiaj reușit simplitatea este cheia, nu cantitatea produselor folosite.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sfaturi pentru un machiaj de zi

Sfaturi pentru un machiaj de zi Pinterest

Așadar, pentru realizarea unui machiaj de zi nu este necesar și nici recomandat utilizarea unui fond de ten cu acoperire mare; fondurile de ten cu acoperire mare sunt destinate pentru un machiaj de ocazie (un eveniment important, nuntă, botez etc.), pentru cei care lucrează în televiziune, pentru actori etc. De ce nu este recomandat un fond de ten cu acoperire mare pe timp de zi? Ar trebui să te gândești cum pielea este practic „astupată” și mai vii și cu niște pudră și restul produselor. Un astfel de machiaj încărcat cu multe produse este făcut să dureze mult mai mult, întreține acneea și este prielnic bacteriilor. Cum crezi că va respira pielea? Esențial este să înțelegi că nu ai nevoie de atâtea produse cum vezi pe Instagram, YouTube, Facebook etc.!

Sfaturi pentru un machiaj de zi

Sfaturi pentru un machiaj de zi Pinterest

Ceea ce ai de făcut atunci când te machiezi este să scoți în evidență părțile „bune” ale feței tale: fie ai niște ochi frumoși, mari, fie o formă frumoasă a buzelor, fie culoarea tenului etc. Cum trebuie să fie machiajul tău? Natural, fresh, discret. În cazul în care te trezești mereu mai devreme dimineața pentru a avea timpul necesar destinat machiajului, te anunț că poți să-ți mai rupi din timp și să mai dormi câteva minute; un machiaj simplu este ușor de realizat, prin urmare îți ia și mai puțin timp. În cazul în care te întrebi cum rămâne cu imperfecțiunile (fie ele pete, coșuri etc.), trebuie să precizez că acestea (coșurile) le poți acoperi, însă când te uiți la tenul tău din profil tot acolo sunt, deci nu se pot face minuni în acest sens, se văd ieșite în relief. Nu are rost să tot aplici straturi de produse care încarcă și mai mult tenul, căci scoți și mai mult în evidență imperfecțiunile și, mai rău, se pot crea linii fine în jurul ochilor și gurii fără ca acestea să existe. În fond, lumina naturală scoate în evidență tot ce vrei și ce nu vrei.

Sfaturi pentru un machiaj de zi

Sfaturi pentru un machiaj de zi Pinterest

Ce face machiajul rezistent și realizat cu cât mai multe produse? Încarcă tenul, favorizează apariția inflamației și bacteriilor, dar și menținerea acestora. Ce trebuie să faci? Utilizează produse de machiaj lejere și cât mai puține.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

În continuare te invit să citești și articolul Rutina unui ten sănătos.

Despre autor

Ana

Adauga un comentariu

Leave a Comment