Sfaturi pentru tinerii proaspat casatoriti

Mai jos vei gasi o lista cu sfaturi pentru tinerii proaspat casatoriti. La inceputul casniciei este bine sa stii anumite lucrrui astfel incat sa nu intampinati dificultati. Orice inceput poate fi deosebit, poate avea un strop de magie. Dar, in acelasi timp, poate fi si o provocare. Mai jos vei gasi cateva sfaturi pentru a avea o casnicie frumoasa si fericita.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sfaturi pentru tinerii proapsat casatoriti

1. Daca sotul tau, sau daca sotia ta face un lucru foarte bine, daca se pricepe la acel lucru, atunci nu inceta sa ii faci complimente in acest sens. Chiar daca, de exemplu, face deseori acelasi fel de mancare. Stii ca ii iese bine. In plus, il prepara cu dragoste. Atunci ai grija sa ii faci mereu complimente.

2. Un alt lucru frumos pe care trebuie sa il stii este acela ca trebuie sa porti in inima doar persoana iubita. Sa nu existe loc in inima ta pentru oricine altcineva. In plus, in bratele tale sa nu fie niciodata alta persoana cu exceptia sotului sau sotiei. Astfel casnicia voastra va fi una frumoasa si fericita.

3. Niciodata sa nu incetati sa faceti eforturi pentru persoana iubita. Oricat de mic este gestul, este esential sa nu uitati ca aveti nevoie de atentia celuilalt. Chiar si pentru o cana de ceai. Asa ca, daca faci ceai pentru tine, nu uita sa faci si pentru persoana iubita. Intreaba daca doreste si, ofera-i acea cana de ceai. Da, poate fi un gest marunt, dar arata ca iti pasa si arata ca depui efort pentru celalalt.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Sfaturi pentru tinerii proaspat casatoriti

RimmaBlog

4. Nu ar fi o idee rea daca ati stabili inca de la inceput cateva reguli in relatie. Asa va veti ghida in functie de ele. Va vor ajuta si veti vedea ca astfel veti evita unele probleme sau le veti solutiona mult mai repede si mai usor.

5. Fa-ti timp pentru a-l observa pe celalalt. Poate atunci cand isi schimba hainele. Admira-l si astfel va obseva ca inca te simti atras de el sau de ea, de corpul sau. Poate parea un lucru simplu, insa este cat se poate de eficient si va va ajuta relatia.

6. Gesturile mici conteaza foarte mult. Ele ii vor transmite partenerului de cuplu cat de mult inseamna pentru tine. Poate crezi ca nu le va acorda importanta. Dar vei vedea ca nu este asa. Vei vedea ca le observa si ca le apreciaza. Asa ca, nu le mai amana.

7. Cand apar probleme, nu uitati sa comunicati. Lasati incapatanarea la o parte. Nu dati vina unul pe celaalt. Important este sa gasiti solutii, nu sa cautati vinovatul. Aratandu-va cu degetul, nu veti rezolva nimic. Din contra, conflictul va deveni din ce in ce mai intens.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, in casnicie este nevoie sa depui efort pentru ca totul sa fie bine si sa puteti trece peste orice obstacol. Nu este nimic complicat, dar daca v-ati casatorit asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai depuneti efort pentru ca relatia sa functioneze. Nu trebuie sa va culcati pe o ureche si sa presupuneti ca totul va fi bine de la sine.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment