Sfaturi pentru sedinta foto video de nunta

Ce este sedinta foto video de nunta?

Ce inseamna de fapt sedinta foto video de nunta? Am decis sa scriu acest articol pentru a defini si ajuta mirii pe cat posibil in ceea ce privesc sedintele foto video dinaintea nuntii. Multi dintre noi ne dorim aceste sedinte foto video inainte nuntii pentru a avea cat mai multe imagini pretioase din acest moment important al vietii noastre.

teilor.ro

O sedinta foto video de nunta este acea sedinta extra in care sunt focusati mirii, in diferite locatii pentru a imortaliza cat mai mult momentele de nunta. Aceste sedinte sunt tot mai mult folosite pentru a exprima sentimentele pe care le simt mirii, pentru a-si aduce aminte, poate in momentele mai grele din viata, cat de frumos a fost la nunta.

Sfaturi pentru sedinta foto video de nunta

sedinta foto video de nunta

Pentru a avea parte de o sedinta foto video cat mai reusita consider ca mirii ar trebui sa tina cont de anumite sfaturi pe care le poate oferi videograful sau fotograful. In primul rand mirii trebuie sa acorde timp profesionistilor si sa comunice cu acestia. Nu este bine sa alocati o singura zi pentru ambele sedinte, sau sa le combinati. Sedinta foto este complet diferita fata de sedinta video.

Pentru o sedinta foto de succes va recomand locatii multiple, pentru a combina cat mai frumos clipele traite. In acelasi timp aveti grija la alegerea locatiilor pentru a va avantaja cat mai bine, consultati-va cu specialistul daca nu sunteti sigur ce locatii ar fi mai prielnice. Pentru o sedinta video reusita trebuie rabdare, calm si multa planificare, eventual pregatirea unui scenariu cu ajutorul videografului profesionist.

teilor.ro

De asemenea este de preferat sa nu implicati si alte persoane in sedinta voastra foto video, deoarece acestea pot altera sedinta. Pana la urma urmei aceasta sedinta este pentru voi mirii, pentru a avea parte de momente cat mai frumoase.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment